VaihtoautotViihdeTV-ohjelmatBlogitTietovisatHoroskooppiReseptit

Sanan kustannus käännös suomi-ruotsi

 • kostnaden
  Nu är det så att man också måste tala om kostnad/intäkt.Kustannus-hyödyn näkökohdat on kuitenkin myös otettava huomioon. De grundar sig på en kostnads- och nyttoanalys till förslagen.Ne on määritelty ehdotusten kustannus-hyöty-analyysin perusteella. Barn bör ge fördelar, inte bara kostnader.Lasten hankkimisen olisi oltava kannattavaa eikä pelkkä kustannus.
 • bekostnaden
 • finansieringen
  Ingen enskild metod för bedömning av kostnaderna för och finansiering av den allmänna tjänstenivån har accepterats av alla parter.Mitään yhtä menetelmää yleispalvelujen kustannus- ja rahoitustietojen saamiseksi ei ole hyväksytty kaikkien osapuolten kesken. Hela finansieringen av bebyggelsen skedde enligt reglerna om "sozialer Wohnungsbau".Kommunerna har stort intresse av dylika beredskapsarbeten, men finansieringen är en svår sak.
 • omkostnad
 • utgiften
  För många familjer är ju detta faktiskt årets största enskilda utgift i budgeten, och de förväntar sig att vi skyddar dem.Tämä on loppujen lopuksi monen perheen suurin kustannus vuodessa, ja he odottavat, että suojelemme heitä. Uppvärmningskostnaderna är till exempel en stor utgift för de boende och måste regleras och till och med sänkas.Esimerkiksi lämmitykseen liittyvät muutokset ovat suuri kustannus vuokralaisille, ja niitä on säänneltävä ja jopa vähennettävä. Vi vill att alla utgifter ska styrkas med skriftlig dokumentation, och vi vill att alla rörliga kostnader ska bli föremål för en kostnads- och intäktsanalys.Haluamme, että kaikista kuluista toimitetaan todisteet, ja haluamme, että kaikista muuttuvista kuluista tehdään kustannus-hyötyanalyysi.

Sanan kustannus määritelmät

 • ''usein monikossa'') hyödykkeen tekemisestä aiheutunut rahameno taikka vaiva

Esimerkit

 • rakennuskustannukset

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja