TietovisatBlogitViihdeVaihtoautotHoroskooppiReseptitTV-ohjelmat

Sanan lähde käännös suomi-ruotsi

 • källaen
  Dessa förfaranden är ofta en källa till korruption.Kyseiset menettelyt ovat usein korruption lähde. De är en källa till outtömlig förnybar energi.Ne ovat ehtymättömän uusiutuvan energian lähde. Detta är både problemets källa och lösning.Tämä on sekä ongelman lähde että sen ratkaisu.
 • brunnen
 • fontänen
 • grunden
  Detta har sin grund i de olika normer som samhället är uppbyggt av.Sen lähde on erilaisissa normeissa, joista yhteiskunta koostuu. Vi vet genom många analyser att folk inte nödvändigtvis ger sig av på grund av ekonomiska skäl, utan på grund av chanser.Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että ihmiset eivät lähde pois puuttuvan rahoituksen takia, vaan koska kyse on mahdollisuuksista. Den första rör innovationspolitiken, som enligt vår åsikt kommer att ligga till grund för utvecklingen inom EU.Ensimmäinen niistä liittyy innovaatiopolitiikkaan, josta te, arvoisa pääministeri Vanhanen, olette sitä mieltä, että se on tulevan kehityksen lähde Euroopan unionissa.
 • kalla
  De kallas dessutom ofta vattentorn, eftersom de utgör källor för floder.Niitä kutsutaan usein myös vesitorneiksi, sillä ne ovat jokien lähde. Jag kallar den nya datorn "Beräknus".–Mamma! Den elaka pojken kallade mig "larvfia"!
 • orsaken
  Vi får inte gå i den fälla som extremisterna och terroristerna har gillrat, utan måste stå emot försöken att utmåla religionen som orsak till splittring.Emme saa joutua ansaan, jota ääriliikkeet ja terroristit ovat meille asettamassa: meidän on vastustettava sitä, että uskonnosta tehdään jakojen lähde. Orsaken till att väggen rasade var att vi glömt att fästa den i golvet.
 • ursprungett
  Språkets ursprung är ett mycket komplicerat problem.Ursprung: Danmark

Sanan lähde määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2021 Ilmainen Sanakirja