TV-ohjelmatReseptitHoroskooppiTietovisatViihdeVaihtoautotBlogit

Sanan lähinnä käännös suomi-ruotsi

 • för det mesta
 • förnämligast
  En svårartad halssjuka har yppats inom Myllylä och Pahlois byar av Lappvesi socken och angripit förnämligast barn.
 • huvudsakligen
  Det är huvudsakligen dessa länder som har drabbats av mul- och klövsjukan.Kyse on lähinnä niistä maista, jotka kärsivät nyt suu- ja sorkkataudista. Alla dessa har kommissionen huvudsakligen bara ignorerat.Kaikki nämä komissio on lähinnä vain ignoroinut. Mitt utskott har huvudsakligen varit delaktigt inom fyra områden.Valiokuntani oli huolestunut lähinnä neljästä asiasta.
 • mestadels
  Detta rör mestadels lärlingar och andra ungdomar på arbetsmarknaden.Tämä koskee lähinnä harjoittelijoita ja muita nuoria työmarkkinoilla. Uppenbarligen var det mestadels nederländska medborgare som skulle stå för den notan. Även på detta område saknar du därför trovärdighet.Ilmeisesti oli tarkoitus, että lähinnä Alankomaiden kansalaiset maksavat sen laskun, joten uskottavuutenne on varsin heikko myös tällä alalla. De anade inte att EU mestadels bryr sig om handeln på den stora turkiska marknaden och inte gammalmodiga principer om rättvisa och frihet.Eivät he tajunneet, että EU välittää lähinnä vain kaupanteosta Turkin valtavilla markkinoilla, ei oikeudenmukaisuuden ja vapauden vanhanaikaisista periaatteista.
 • närmast
  Det är vi som står närmast våra väljare.Me olemme lähinnä äänestäjiämme. Men nu har situationen närmast blivit katastrofal.Nyt tilanne on kuitenkin kehittynyt lähinnä katastrofaaliseksi. Det är den ledning som befinner sig närmast folket i regionerna.Tämä hallinnon taso on alueiden väestöä lähinnä.

Sanan lähinnä määritelmät

 • enimmäkseen, suuremmilta osin

Esimerkit

 • Se tapaus lähinnä huvitti.

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja