VaihtoautotViihdeReseptitHoroskooppiBlogitTietovisatTV-ohjelmat

Sanan lähtökohta käännös suomi-ruotsi

 • utgångspunktDetta är en mycket sund utgångspunkt.Tämä on erittäin vankka lähtökohta. Agenda 2000 utgör en god utgångspunkt.Agenda 2000 on hyvä lähtökohta. Detta faktum är också en utgångspunkt för betänkandet.Tämä tosiasia on mietinnönkin lähtökohta.
 • basisenbasis av ditt senaste uttalande, antar jag att du inte längre är intresserad av att ställa upp i valet?
 • börjanen
  Det första förslaget är en bra början.Ensimmäinen ehdotus on hyvä lähtökohta. Kyotoprotokollet är bara början på utvecklingen.Kioto on vasta lähtökohta tiellä eteenpäin. Herr talman, mina damer och herrar! Dagens betänkande är en bra början.Arvoisa puhemies, hyvät kollegat, tämänpäiväinen mietintö on hyvä lähtökohta.
 • grunden
  Det är en grund, eller mer än en grund, för politisk stabilitet.Tämä on lähtökohta tai enemmänkin kuin lähtökohta poliittiselle vakaudelle. Jag tycker att Lienemanns förslag utgör en bra grund för vidare förhandlingar med rådet.Mielestäni parlamentin jäsen Lienemannin ehdotus on hyvä lähtökohta neuvoston kanssa käytäville jatkoneuvotteluille. Jag anser att EU:s 2020-strategi är en bra utgångspunkt och en bra grund för arbetet.Mielestäni Eurooppa 2020 -strategia on hyvä lähtökohta ja perusta tehtävälle työlle.
 • premissUnionens grundläggande premiss, fred och stabilitet i Europa, är fortfarande relevant.Unionin perustavaa laatua oleva lähtökohta, rauhan ja vakauden turvaaminen Euroopassa, on edelleen ajankohtainen.

Sanan lähtökohta määritelmät

 • kohta, josta jokin lähtee tai alkaa

Esimerkit

 • tutkimuksen lähtökohta
 • näistä lähtökohdista on vaikeata saavuttaa kompromissia

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja