BlogitTV-ohjelmatVaihtoautotViihdeHoroskooppiReseptitTietovisat

Sanan lainsäädäntö käännös suomi-ruotsi

 • lagstiftningen
  Otydlig lagstiftning är dålig lagstiftning.Epäselvä lainsäädäntö on huonoa lainsäädäntöä. Lagstiftning om finansiella tjänsterRahoituspalveluja koskeva lainsäädäntö Vi har ny lagstiftning på plats.Meillä on nyt uusi asiaa koskeva lainsäädäntö.
 • lagen
  Vi har redan en fastställd lag på nationell nivå.Vakiintunut lainsäädäntö on jo olemassa kansallisella tasolla. Retroaktiv lag är dålig lag, den är ofta orättvis och ofta ogenomförbar.Taannehtiva lainsäädäntö on huonoa lainsäädäntöä, se on epäoikeudenmukaista, ja sitä on usein mahdotonta toteuttaa. Gällande lag ger en tillräcklig skyddsnivå i detta hänseende.Nykyinen lainsäädäntö tarjoaa riittävän suojan tältä osin.
 • legislaturen
 • rätten
  Europeisk rätt är överordnad nationell rätt, även konstitutionell rätt.EU:n lainsäädäntö on ylempänä kuin kansallinen laki, jopa perustuslaki. Lagstiftning är inte alltid rätt väg att gå.Lainsäädäntö ei ole aina paras ratkaisu. Lagstiftning bör införas i Iran som stämmer överens med internationell rätt.Iranissa olisi otettava käyttöön kansainvälisen oikeuden mukainen lainsäädäntö.

Sanan lainsäädäntö määritelmät

Esimerkit

 • Suomessa täytyy noudattaa Suomen lainsäädäntöä.
 • Asiassa meneteltiin Suomen lainsäädännön vastaisesti.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja