ReseptitHoroskooppiViihdeTietovisatTV-ohjelmatBlogitVaihtoautot

Sanan laiva käännös suomi-ruotsi

 • skeppett
  Ett skepp som är utrustat med en "svart låda" är ett säkrare skepp.Laiva, jossa on musta laatikko, on turvallisempi laiva. Men som professor Mario Monti sade, det är varken flagga eller skepp utan hav och vind.Kuitenkin, kuten professori Monti totesi, se ei ole lippu eikä laiva, vaan meri ja tuuli. Han sade att den inre marknaden inte är något flaggskeppsinitiativ, eftersom det varken är en flagga eller ett skepp.Hän sanoi, että yhtenäismarkkinat eivät ole lippulaivahanke, koska kyseessä ei ole lippu eikä laiva.
 • båten
  En 50-meters båt på Atlanten är något helt annat än en 50-meters båt i Medelhavet.50-metrinen laiva Atlantilla on täysin eri asia kuin 50-metrinen laiva Välimerellä. Vi fick tidigt i morse veta att en båt med över tvåhundra migranter som upptäckts utanför Lampedusa kapsejsade på grund av dåligt sjöväder.Saimme tietää, että Lampedusan edustalla havaittu, yli kahtasataa siirtolaista kuljettanut laiva kaatui varhain tänä aamuna kovan merenkäynnin vuoksi. På vilket sätt tänker kommissionen bidra till utformningen av ett tillförlitligt transportsystem (båt, flygplan, helikopter) som även omfattar EU:s småöar?Millä tavoin se aikoo myötävaikuttaa sellaisen luotettavan liikennejärjestelmän (laiva-lentokone-helikopteri) muovaamiseen, joka kattaa Euroopan unionin pienten saarten alueet?
 • fartygett
  För att säga det enkelt, är ett fartyg som är utrustat med en svart låda ett säkrare fartyg.Yksinkertaistettuna: laiva, johon on asennettu musta laatikko, on turvallisempi laiva. Varje hamn och varje fartyg är specifikt.Jokainen satama ja laiva on omalaatuisensa. Varför kan man subventionera ett fartyg på 12 meter och inte ett fartyg på 13 meter?Miksi 12 metrin pituinen laiva saa tukea, mutta 13-metrinen ei?

Sanan laiva määritelmät

 • suurikokoinen vedessä kulkeva alus, yleensä selvästi suurempi kuin vene

Esimerkit

 • Raja siinä milloin alusta ryhdytään nimittämään veneen sijasta laivaksi on häilyvä.
 • Autolautat ovat laivojen alaluokka siinä kuin valtamerilaivatkin.
 • Tämän päivän kirjapainoissa laiva on jo harvinainen.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja