HoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatReseptitViihdeTietovisatBlogit

Sanan laji käännös suomi-ruotsi

 • arten
  De bildar enligt EU: s klassificering en utrotningshotad art.Ne ovat EU: n luokituksen mukaan uhanalainen laji. De är inte en utrotningshotad art - det säger till och med Världsnaturfonden.Ne eivät ole uhanalainen laji - jopa WWF sanoo niin. På global nivå är torsken den näst populäraste arten.Turska on maailmanlaajuisesti toiseksi suosituin laji.
 • sorten
  Endast växter som är upptagna på EU: s gemensamma sortlista får säljas; för att en sort skall hamna på denna lista krävs att den har en ägare.Ainoastaan EU: n yhteisessä lajiluettelossa olevia kasveja saa myydä; jotta jokin laji pääsee tähän luetteloon vaaditaan, että sillä on omistaja.
 • slagen
  En av de vårdanställda fick ett slag på näsan och kontrade med ett knytnäve över munnen.Den direkta dödsorsaken var de många kraftiga slag som kvinnan utdelade mot den försvarslösa flickan.Ben slog ett par slag på trumman innan Don tog över hans trumpinne.
 • typen
  Den beror på vilken typ av trafik som beaktas: passagerare, bilar, godstransporter och så vidare.Niihin vaikuttavat liikenteen laji: matkustajat, autot, tavaroiden kuljetus jne. På ett genialiskt sätt kan denna typ av journalism kombinera dyrkan av omoral med en ovanligt stor trångsynthet att göra produktiva affärer: provocera, fördöma och tjäna pengar.Nerokkaalla tavalla tämä journalismin laji osaa yhdistää moraalittomuuden ihannoinnin ja toisaalta tavattoman kapeakatseisuuden tuottavaksi bisnekseksi: yllytä, tuomitse - ja tee rahaa. Den typ av institution som valts, det vill säga ett centrum, bidrar till en rörelse som består i att samla de strukturer som riskerar att bli överflödiga.Valitun toimielimen laji on itse asiassa osa suuntausta, joka koostuu sellaisten rakenteiden lisäämisestä, jotka ovat vaarassa aiheuttaa kaksinkertaista työtä.
 • grenen
  Akta så att du inte kör in i grenen.Mät insidan av byxbenet från grenen ned till byxans nederkant.
 • genreen
  Det finns många genrer inom film, till exempel: drama, thriller, action och science fiction.
 • variationen

Sanan laji määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

 • Onnea on kahta lajia: hyvä tuuri ja onnellinen mielentila
 • Darwinin ”Lajien synty” on evoluutioteorian klassikkoteos
 • Kannattaa harrastaa monipuolisesti useita eri lajeja.

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja