ReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatViihdeBlogitHoroskooppi

Sanan lentokenttä käännös suomi-ruotsi

  • flygfältettJag nämner endast bullernormerna för produkter så som bilar och gräsklippare och den gränsöverskridande bullerolägenheten genom att till exempel en väg eller ett flygfält ligger nära en landgräns.Mainitsen vain autoja ja ruoholeikkureita koskevat melunormit ja rajat ylittävän meluhaitan, joka johtuu esimerkiksi siitä, että tie tai lentokenttä sijaitsee lähellä maan rajaa.
  • flygplatsenDet finns även en flygplats på Guantanamo.Myös Guantánamossa on lentokenttä. Det skulle vara förnuftigt att låta en enda flygplats betjäna båda städerna.Olisi järkevää, jos yksi lentokenttä palvelisi molempia kaupunkeja. Jag har ytterligare ett problem, nämligen att den första internationella flygplatsn i Irland som började med flygningar över Atlanten var Shannons flygplats.Minulla on toisenlainen ongelma, se, että Irlannin ensimmäinen kansainvälinen lentokenttä oli Shannonin lentokenttä.
  • aerodrom
  • lufthamnen

Esimerkit

  • Euroopan vilkkaimmat lentokentät ovat Lontoon Heathrow (80 miljoonaa matkustajaa), Pariisin Charles de Gaulle (72 miljoonaa), Amsterdamin Schiphol (71 miljoonaa) ja Frankfurt (70 miljoonaa). (mtvuutiset.fi

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja