BlogitHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatReseptitVaihtoautotViihde

Sanan loppujen lopuksi käännös suomi-ruotsi

 • när allt kommer omkring
  Men när allt kommer omkring saknar allt detta betydelse.Mutta sillähän ei ole loppujen lopuksi merkitystä. Detta är när allt kommer omkring en folkets fråga.Tässähän on loppujen lopuksi kyse ihmisistä. Det handlar när allt kommer omkring om samma ämne.Kyseessä on loppujen lopuksi yksi ja sama aihe.
 • till syvende och sist
  Till syvende och sist spelar det ingen roll vilken nationalitet vi tillhör.Loppujen lopuksi kansallisuudella ei ole mitään merkitystä. Till syvende och sist måste vi ingå en allians med USA.Loppujen lopuksi meidän on liittouduttava Yhdysvaltojen kanssa. Det är vad det till syvende och sist är fråga om.Tästä loppujen lopuksi on kyse.
 • sist och slutligen
  Sist och slutligen är det emellertid bötessystemet som har betydelse, och detta kommer förmodligen att sätta kommissionens beslutsamhet på prov.Loppujen lopuksi tärkeintä on kuitenkin seuraamusjärjestelmä, jonka uskon koettelevan komission päättäväisyyttä. Eftersom mina ord sist och slutligen inte är så odödliga lämnar jag ännu 45 sekunder av min tid oanvänd.Koska loppujen lopuksi sanani eivät olekaan niin kuolemattomia, jätän vielä 45 sekuntia ajastani käyttämättä. Sist och slutligen är det dock positivt att avtalet har undertecknats av ministerrådet och det har parlamentets enhälliga stöd.Loppujen lopuksi on kuitenkin myönteistä, että ministerineuvosto on allekirjoittanut tämän sopimuksen ja että Euroopan parlamentti kannattaa sitä yksimielisesti.
 • trots allt
  Så ser verkligheten trots allt ut.Sehän on loppujen lopuksi todellisuutta. Den kontrollerar trots allt Kashmir.Loppujen lopuksi se pitää valtaa Kashmirissa. Ni är trots allt ledare för det ”lyckliga Österrike”.Olette loppujen lopuksi johdossa.

Sanan loppujen lopuksi määritelmät

 • kaiken tapahtuneen jälkeen, viimeisessä vaiheessa

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja