VaihtoautotReseptitViihdeHoroskooppiBlogitTietovisatTV-ohjelmat

Sanan luontainen käännös suomi-ruotsi

  • inneboendeenEnligt min uppfattning är svaret tyvärr ”nej”, eftersom idrottsmän bara är människor och girighet verkar vara en inneboende mänsklig svaghet.Ikävä kyllä vastaus on mielestäni ei, koska urheilijat ovat vain ihmisiä ja ahneus tuntuu olevan ihmisille luontainen heikkous. Bortsett från det antropologiska perspektivet är det också viktigt att erkänna det inneboende värdet hos denna biologiska mångfald.Antropologisista näkökannoista täysin riippumatta hyvin tärkeää on myös tunnustaa biologisen monimuotoisuuden luontainen arvo. Jag anser också att det är ett av Mellanösterns mest sofistikerade samhällen, med en inneboende tendens mot framsteg och modernitet.Pidän sitä myös yhtenä Lähi-idän sivistyneimpänä yhteiskuntana, jolla on luontainen taipumus edistykseen ja nykyaikaisuuteen.
  • inherent
  • medfödd
  • naturlig
    Europeiska unionen och parlamentet har framför allt en naturlig tendens att överreglera.Euroopan unionilla ja etenkin parlamentilla on luontainen taipumus ylisääntelyyn. Ett ekonomiskt samarbete är ju en naturlig del av ett harmoniskt politiskt samarbete.Yhteistyö talouden alalla on tietenkin sovinnollisen poliittisen yhteistyön luontainen osa. Fiskare tillbringar mer tid till sjöss än vetenskapsmän, och sjön är deras naturliga miljö, som de observerar på daglig basis.Kalastajat viettävät merellä enemmän aikaa kuin tutkijat, ja meri on heille luontainen ympäristö, jota he tarkkailevat päivittäin.
  • naturligt nedärvd

Sanan luontainen määritelmät

Esimerkit

  • Tuossa on luontainen kuoppa.
  • Luontainen kalakanta halutaan takaisin Iijokeen (yle.fi
  • Kutsuissa ideana on hankkia lapselle luontainen vastustuskyky vesirokkoa vastaan sairastuttamalla hänet lievään tautiin. (yle.fi

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja