ReseptitTietovisatBlogitTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiViihde

Sanan luotettava käännös suomi-ruotsi

 • pålitlig
  Han talar klarspråk och är framför allt pålitlig.Hän puhuu selvästi ja on ennen kaikkea luotettava. Det är alltid viktigt att ha en pålitlig partner i den politiska världen.Luotettava kumppani politiikassa on aina tärkeää. Det är nödvändigt för Moldavien att EU är en pålitlig partner.Euroopan unionin on oltava Moldovalle luotettava kumppani.
 • trovärdig
  EU måste vara en tillförlitlig och trovärdig partner.EU:n on oltava luotettava ja uskottava kumppani. Ett demokratiskt Vitryssland kommer att vara en trovärdig och pålitlig vän till Ryssland.Demokraattinen Valko-Venäjä olisi uskottava ja luotettava toveri Venäjälle. Denna resolution, fru ordförande, är inte trovärdig, den är ogrundad.Arvoisa puhemies, tämä päätöslauselma ei ole luotettava, sitä ei voi näyttää toteen.
 • betrodd
 • lojal
 • säkeren
  Konsumenten måste vara säker på att den elektroniska omgivningen är säker.Kuluttajan täytyy olla varma siitä, että elektroninen toimintaympäristö on luotettava. Herr talman, kära föredragande, kära ledamöter! Hur säker är euron?Arvoisa puhemies, arvoisa esittelijä, hyvät parlamentin jäsenet, kuinka luotettava euro on? Mitt krav på att arbetsrätten ska utgöra en säker grund för små och medelstora företag har också införlivats.Kehotukseni siitä, että työoikeudella pitäisi tarjota pk-yrityksille luotettava perusta, otettiin myös mukaan.
 • tillförlitlig
  EU måste vara en tillförlitlig och trovärdig partner.EU:n on oltava luotettava ja uskottava kumppani. Det är mycket viktigt med tillförlitlig europeisk forskning och utveckling.Luotettava EU:n tutkimus- ja kehittämistoiminta on ehdottoman tärkeää. En sådan förväntning är att miljöredovisningen skall vara tillförlitlig.Eräs odotuksista on, että ympäristöselonteon on oltava luotettava.
 • trogen

Sanan luotettava määritelmät

Esimerkit

 • Pekka on luotettava ihminen
 • Tämä on auto on luotettava.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja