VaihtoautotTV-ohjelmatBlogitViihdeTietovisatReseptitHoroskooppi

Sanan lupaus käännös suomi-ruotsi

 • löfteen
  Han måste nu hålla sitt löfte.Hänen on nyt pidettävä tuo lupaus. Detta löfte måste tas på allvar och uppfyllas.Tämä lupaus on otettava vakavasti ja se lupaus on täytettävä. Det är helt enkelt bara ett politiskt löfte.Se on periaatteessa vain poliittinen lupaus.
 • eden
  Vid G20-mötet bekräftade deltagarna också åtagandet att fullborda utvecklingsagendan från Doha ”med ett ambitiöst och balanserat resultat”.G20-huippukokouksessa vahvistettiin myös lupaus saattaa Dohan kehitysohjelma päätökseen "kunnianhimoisin ja tasapainoisin tuloksin". Det handlar om ett löfte som kommissionen gjorde för några år sedan om att ge bananproducerande länder en rimlig kompensation, och det löftet måste vi hålla.Asiaan liittyy komission muutama vuosi sitten tekemä lupaus tarjota kohtuullinen korvaus banaanintuottajavaltioille, ja meidän on pidettävä lupaus. Detta löfte gjorde att den starka nykterhetsrörelsen inte agerade mot det svenska medlemskapet, vilket troligen avgjorde att Sverige blev medlem i EU.Tämä lupaus aiheutti sen, että vahva raittiusliike ei toiminut Ruotsin jäsenyyttä vastaan, mikä luultavasti ratkaisi, sen että Ruotsista tuli jäsen.
 • garantienEn orsak är att irländarna fick en garanti.Yksi selitys on se, että Irlantilaisille annettiin lupaus. Den verkliga garantin för stabilitet på västra Balkan är det verkliga löftet om europeisk integration.Länsi-Balkanin vakauden todellinen tae on aito lupaus yhdentymisestä Eurooppaan.
 • ordett
  Det har dock visat sig att detta bara var tomma ord.Tosiseikat kuitenkin osoittavat, että nuo sanat olivat pelkkä tyhjä lupaus. Med EU:s ord avses det som står med i bilaga 1 till det omarbetade Cotonouavtalet.Euroopan unionin antama lupaus tarkoittaa tarkistetun Cotonoun sopimuksen liitteessä 1 annettua lupausta. Då är det tomma ord att säga att yttrandet eventuellt skall skickas med.Silloin lupaus siitä, että lausunto tarvittaessa lähetetään mukaan, on täysin tyhjä.
 • underpanten

Sanan lupaus määritelmät

Esimerkit

 • tulevaisuuden lupaus

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja