VaihtoautotTietovisatBlogitTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitViihde

Sanan luulla käännös suomi-ruotsi

 • troen
  Men tro inte att det kommer att bli lätt.Ei pidä kuitenkaan luulla sen olevan helppoa. Vi skall inte vara naiva och tro något annat.Emme saa olla hyväuskoisia ja luulla jotakin muuta. Man kan tro att vi är vi ett nationellt parlament!Voisi luulla, että olemme kansallisessa parlamentissa!
 • förmoda
 • anse
  Jag anser att all pälsdjursuppfödning ska förbjudas.
 • antaga
 • mena
  Vad menar du?Huset var vitmenat.
 • tror
  Jag tror inte att någon i kommissionen tror att parlamentsledamöterna kommer att avsäga sig sina plikter.Mielestäni kenenkään komissiossa ei pidä luulla, että tämän parlamentin jäsenet aikovat kumota vastuunsa. Låt oss inte få våra afrikanska samarbetspartner att tro att EU:s nya motto är ”löften är bara bindande för dem som tror på dem”.Afrikkalaisten kumppaniemme ei saa antaa luulla, että Euroopan unionin uusi tunnuslause on: "Lupaukset sitovat vain niitä, jotka uskovat niihin." Min lilla stilla varning är alltså bara att jag inte tror att man skall tänka sig att få ett fungerande hundraeuromynt i guld.Hiljainen varoitukseni on siis vain se, ettei mielestäni pidä luulla, että voimme tehdä käyttökelpoisen 100 euron kultarahan.
 • tycka
  De har rätt att tycka att denna förordning inte överensstämmer med WTO.Heillä on oikeus luulla, että tämä asetus ei ole WTO: n vaatimusten mukainen. Om man betraktar dessa frågor tillsammans, kan man tycka att de redan utgör en överträdelse av EU:s villkor.Kun nämä yhdistetään, voisi luulla, että kyseessä olisi EU:n ehtojen rikkominen. Det skulle kunna tyckas att om en stat tillhör Europeiska unionen borde den följa alla europeiska normer.Voisi luulla, että jos valtio on Euroopan unionin jäsen, sen on noudatettava kaikkia unionin normeja.
 • tycker
  Vi anser det vara en illusion att tro att det vore meningsfullt att yrka på medlemskap nu, men vi tycker också att det är fel att säga att det får vi tala om en annan gång.Meidän mielestämme on harhakuvitelmaa luulla, että olisi järkevää jättää jäsenyyshakemus nyt, mutta pidämme myös vääränä ajatella, että puhumme siitä joskus myöhemmin.

Sanan luulla määritelmät

 • kuvitella jotakin, joka ei välttämättä pidä paikkaansa, uskoa tietävänsä

Esimerkit

 • Sinä vain luulet, että hän inhoaa sinua.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja