ViihdeHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatBlogit

Sanan maaperä käännös suomi-ruotsi

 • jorden
  Det är ett land med bördig jord och stora mineralrikedomar, befolkat av människor som är fattiga, sjuka och som svälter.Se on maa, jonka maaperä on hedelmällinen, jossa tehdään runsaasti mineraalilöydöksiä ja jonka kansalaiset ovat köyhiä, sairaita ja nälkäisiä. Jordbruket i utvecklingsländer bedrivs ofta under svåra förhållanden som kännetecknas av ofruktbar jord och ett hårt klimat.Kehitysmaiden maataloutta harjoitetaan usein vaikeissa olosuhteissa, joita leimaa karu maaperä ja ankara ilmasto. Det blir fina skördar varje år tack vare den näringsrika jorden.
 • marken
  Mark är en begränsad och icke-förnybar naturtillgång.Maaperä on rajallinen ja uusiutumaton luonnonvara. Markvariationen är enorm, men mark ska alltid leva och förnyas.Maaperä vaihtelee valtavasti, mutta sen pitäisi olla elävää ja uusiutuvaa. Dessutom utgör både europeiska skogar och europeisk mark fantastiska koldioxidreserver.Sen lisäksi Euroopan metsät ja maaperä ovat hyviä hiilidioksidivarastoja.
 • jordmån
  en bland de bästa jordmånerna i SverigeHögelid vid landsvägen har någon surskog och jordmån av sandmylla.En jordmåns karaktär bestämmes av den modersubstans, ur vilken den uppkommit.

Sanan maaperä määritelmät

 • kallioperää peittävä maata, vettä ja ilmaa sisältävä irtomaakerros

Esimerkit

 • Suomen maaperällä on ollut todennäköisesti asukkaita jo noin 9000 vuotta sitten.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja