HoroskooppiReseptitBlogitViihdeVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmat

Sanan missä käännös suomi-ruotsi

 • varett
  Var behövs det mer, och var kan det möjligen behövas mindre Europa?Missä tarvitsemme lisää, missä kenties vähemmän Euroopan vaikutusta? De undrar var deras barn är, var deras söner är.He kysyvät: missä ovat lapsemme, missä ovat poikamme? Den verkliga frågan är var vi behöver EU, och var vi inte behöver det.Kysymys on todellisuudessa siitä, missä asioissa me tarvitsemme Eurooppaa ja missä emme tarvitse sitä.
 • där
  Ja till konkurrens, och en inskränkning av stöden där så krävs och där det är möjligt!Kilpailua kyllä, ja tukien rajoittamista siellä, missä se on tarpeen ja missä mahdollista! Europa måste hjälpa till där det kan.Euroopan on autettava kaikessa missä se voi. Följ med mig till den plats där de befinner sig.Tulkaa kanssani sinne, missä he ovat.
 • våren
  Var är vår gemensamma övervakning, och var är vår gemensamma budgetkontroll?Missä sitten on yhteinen seuranta ja missä on yhteinen talousarvion valvonta? Var är vår meteorologiska färdplan?Missä on meteorologinen etenemissuunnitelmamme? Var är vår solidaritet med de fattiga?Missä on köyhille osoittamamme solidaarisuus?

Sanan missä määritelmät

 • interrogatiivinen, olemista paikassa tai sijaintia kysyvä adverbi

Esimerkit

 • Missä sinä olet?

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja