Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan mitään käännös suomi-ruotsi

 • alls
  Detta är enligt min åsikt ingenting alls.Mielestäni se ei ole yhtään mitään. Det skulle inte ha lett till något alls.Sillä ei olisi mitään vaikutusta. Uppenbart kan vi inte förvänta oss någonting alls.Emme selvästikään voi odottaa mitään.
 • någonting
  Därom vill jag inte säga någonting mer.Siihen emme taaskaan halua sanoa yhtään mitään. Hur ska vi kunna uppnå någonting?Miten voimme tällä tavoin saavuttaa mitään? Därför kan det inte heller hända någonting.?Siksi mitään ei voi myöskään sattua?.
 • överhuvudtaget
  Den fria pressen har överhuvudtaget inga möjligheter längre.Vapaalla lehdistöllä ei ole enää mitään mahdollisuuksia. Genom att skjuta upp resonemanget åstadkommer man överhuvudtaget ingenting.Keskustelun lykkäämisellä ei saavuteta yhtään mitään. Det är faktiskt ingen idé att överhuvudtaget försöka räcka upp händerna.Ei ole todella mitään ideaa ylipäänsä yrittää nostella käsiä.
 • ingenting
  Det är bättre än ingenting... men i princip ingenting!Tämä on parempi kuin ei mitään... mutta kuitenkin lähes mitätöntä! Detta är enligt min åsikt ingenting alls.Mielestäni se ei ole yhtään mitään. Jag begriper ärligt talat ingenting.En todellakaan ymmärrä yhtään mitään.

Sanan mitään määritelmät

 • indefiniittinen, taivutusmuoto'') ''yksikön partitiivimuoto sanasta''''mikään'
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja