VaihtoautotTietovisatReseptitBlogitHoroskooppiNauris.fiTV-ohjelmat

Sanan monipuolinen käännös suomi-ruotsi

 • mångsidig
  Vår energiekonomi är mycket diversifierad, mångsidig och effektiv.Energiataloutemme on hyvin kirjava, monipuolinen ja tehokas. Man har i betänkandet grundligt fördjupat sig i ett svårt ämne och fått det till en mångsidig och motiverad framställning.Mietinnössä on paneuduttu perusteellisesti vaikeaan aiheeseen ja siitä on saatu monipuolinen ja perusteltu esitys. Det som då behövs är en mångsidig strategi för alla de faktorer som påverkar arbetsmiljön.Tarvitaankin monipuolinen lähestymistapa kaikkiin työterveyteen ja työturvallisuuteen vaikuttaviin tekijöihin.
 • behändig
 • belevad
  Hon var alltid lika belevad och trevlig.
 • diverse
  Här finns diverse frågor i olika kategorier.Alltifrån linjaler och termometrar till omvandlare för diverse enheter
 • kvick
  Man måste vara väldigt kvick i spelet.Måste du vara så kvick varje gång vi träffar släkten?Han kom med en kvick kommentar.
 • mångfacetterad
  Där finns duktiga människor och en mångfacetterad industri.Sillä on pätevää työvoimaa ja monipuolinen teollisuus. När jag tittar på bakgrunden till detta är det tydligt att bin, precis som har sagts, har en underbart mångfacetterad roll som pollinerare och leverantörer.Olen tutkinut asian taustaa, ja on aivan selvää, kuten on sanottukin, että mehiläisillä on ihmeellisen monipuolinen tehtävä pölyttäjinä ja toimittajina. Jonas är en mångfacetterad person; han kan förhandla med såväl mäklare som gatuförsäljare.
 • pigg
  Är du pigg på kvällarna?
 • allsidig
  Statsministern presenterade en allsidig rapport om småföretagares villkor.För hälsans skull är det viktigt att äta en allsidig kost.
 • rik

Sanan monipuolinen määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2019 Ilmainen Sanakirja