VaihtoautotBlogitViihdeHoroskooppiReseptitTietovisatTV-ohjelmat

Sanan muu käännös suomi-ruotsi

 • muett
 • annan
  Är det bekämpningsmedel eller någon annan orsak?Onko syy hyönteismyrkyissä, vai onko jokin muu syys? Ingen annan ändring är möjlig.Mikään muu tarkistus ei ole mahdollinen. – Är det någon annan som önskar få ordet?Haluaako joku muu käyttää puheenvuoron?
 • annan, annat, andra
 • annat
  Detta och ingenting annat är den springande punkten.Tämä on ongelman ydin eikä mikään muu. I allt annat har man mindre insyn än i maffian.Kaikki muu on vähemmän avointa kuin Mafiassa. Nej, vi bör försöka på annat sätt.Ei, meidän on omaksuttava muu lähestymistapa.
 • en annanJo, ingen annan än sammanhållningspolitiken.Eipä mikään muu kuin koheesiopolitiikka. Ingen annan kan lösa konflikten åt dem.Kukaan muu ei voi ratkaista konfliktia heidän puolestaan. Ingen annan aktör har gjort något jämförbart hittills.Mikään muu toimija ei ole tähän mennessä tehnyt mitään vastaavaa.
 • övrigI betänkandet gör vi skillnad mellan övrig information och grundinformation.Mietinnössä erotetaan toisistaan muu tieto ja perustieto. Det innebär inte att kvinnorna skall vara de primära vårdgivarna och att övrig verksamhet i dessa enheter skall utföras av männen.Tämä ei tarkoita, että naisista on tultava ensisijaisia hoivaajia ja että miesten on hoidettava noiden yksikköjen muu toiminta. Vad vägtransport beträffar gäller att vid denna används infrastrukturen i mindre utsträckning än övrig vägtrafik. Då är också en minskning av skatten realistisk.Maanteitse tapahtuvat kuljetukset käyttävät vähemmässä määrin hyväkseen infrastruktuuria kuin muu maantieliikenne. Verojen alennus onkin realistista.

Sanan muu määritelmät

Esimerkit

 • Muut olisivat tehneet sen toisin.
 • Muu ei tullut edes mieleeni.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja