VaihtoautotTV-ohjelmatReseptitViihdeBlogitTietovisatHoroskooppi

Sanan muu käännös suomi-ruotsi

 • muett
 • annan
  Är det bekämpningsmedel eller någon annan orsak?Onko syy hyönteismyrkyissä, vai onko jokin muu syys? Varje annan inställning skulle bara spela Lukasjenka i händerna.Mikä tahansa muu lähestymistapa vain hyödyttäisi Lukašenkoa. Ingen annan ändring är möjlig.Mikään muu tarkistus ei ole mahdollinen.
 • annan, annat, andra
 • annat
  Detta och ingenting annat är den springande punkten.Tämä on ongelman ydin eikä mikään muu. I allt annat har man mindre insyn än i maffian.Kaikki muu on vähemmän avointa kuin Mafiassa. Allt annat är mycket berömvärt, mycket önskvärt, men av underordnad betydelse.Kaikki muu on erittäin arvokasta, erittäin suotavaa, mutta toissijaista.
 • en annan
  Ingen annan ändring är möjlig.Mikään muu tarkistus ei ole mahdollinen. Jo, ingen annan än sammanhållningspolitiken.Eipä mikään muu kuin koheesiopolitiikka. Det finns ingen annan lösning på konflikten.Konfliktiin ei ole muuta ratkaisua.
 • övrig
  I betänkandet gör vi skillnad mellan övrig information och grundinformation.Mietinnössä erotetaan toisistaan muu tieto ja perustieto. Det innebär inte att kvinnorna skall vara de primära vårdgivarna och att övrig verksamhet i dessa enheter skall utföras av männen.Tämä ei tarkoita, että naisista on tultava ensisijaisia hoivaajia ja että miesten on hoidettava noiden yksikköjen muu toiminta. Vad vägtransport beträffar gäller att vid denna används infrastrukturen i mindre utsträckning än övrig vägtrafik. Då är också en minskning av skatten realistisk.Maanteitse tapahtuvat kuljetukset käyttävät vähemmässä määrin hyväkseen infrastruktuuria kuin muu maantieliikenne. Verojen alennus onkin realistista.

Sanan muu määritelmät

Esimerkit

 • Muut olisivat tehneet sen toisin.
 • Muu ei tullut edes mieleeni.

Katso myös

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja