BlogitTietovisatHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatReseptitVaihtoautot

Sanan myös käännös suomi-ruotsi

 • också
  Jag hälsar också Pat Cox och låter gälla också honom.Tervehdin myös Pat Coxia ja sanon myös hänelle . Herman Van Rompuy, du kommer också med ett uttalande - det är också utmärkt.Myös Herman Van Rompuy antaa lausuntonsa, joka on myös loistava. Vi kan också se luftföroreningar.Voimme myös nähdä ilman saastumisen.
 • även
  Även Dolly, även djuren tillhör livet.Myös Dolly, myös eläimet ovat elämää. Även han förvisades till det inre av landet, även till födelseorten.Hänet karkotettiin myös kerran sisämaahan ja kerran myös kotipaikalleen. Även här behöver vi standards of excellence. Även här vill vi gärna ha en Luxemburgprocess.Myös tässä asiassa tarvitsemme osaamisstandardeja. Myös tässä asiassa haluamme Luxemburgin prosessin.
 • med
  Jag måste återlämna den med full tank.Minun piti myös palauttaa auto tankki täynnä. Jag har också talat med president Berisha.Minä myös keskustelin presidentti Berishan kanssa. Varor med dubbla användningsområden måste också inkluderas.Myös kaksikäyttötuotteet on otettava tekstiin mukaan.
 • ock
  Ske din vilja, såsom i himmelen, så ock på jorden. (Herrens bön

Sanan myös määritelmät

 • jonkin lisäksi, jonkin ohella, ei ainoastaan; -kin

Synonyymit

Katso myös

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja