VaihtoautotReseptitViihdeHoroskooppiBlogitTV-ohjelmatTietovisat

Sanan nauta käännös suomi-ruotsi

  • nötkreaturettBeteckningar som kalv eller nötkreatur är tillräckliga, och den som vill ge ytterligare information skall också kunna göra det.Nimitykset, kuten vasikka tai nauta, ovat riittäviä, ja sen, joka haluaa antaa enemmän tietoa, pitäisi myös voida tehdä se. Kollegan Nassauer såg sig föranledd att konstatera att detta var liktydigt med att man vid gränskontrollen noterade att jag inte är något nötkreatur.Herra Nassauerista tuntui välttämättömältä todeta, että se merkitsee samaa kuin että rajalla todetaan, että minä en ole nauta! När jag nu måste visa mitt pass, eftersom jag inte är något nötkreatur, så undrar jag vad gränspolisen uppfattar Nassauer som, eftersom han inte behöver visa sitt.Kun minun, joka en ole nauta, on esitettävä passini, haluaisin tietää, minä rajavirkailijat pitävät herra Nassaueria, mikäli hänen ei tarvitse esittää passiaan!
  • nöten
    Vi har gjort vår nöt- och fårboskap till köttätare - som de djur Plutarchos talade om - djur som är idisslande växtätare.Olemme tehneet lihansyöjiä - kuten kävi noille Plutarkhoksen eläimille - nauta- ja lammaskarjastamme, jotka ovat kasveja syöviä märehtijöitä. Trots namnen är jordnötter och kokosnötter inte nötter.Förekommer oftast i idiomet "En hård nöt att knäcka" eller i förkortade varianter av denna.
  • nöt (nötet
  • nöt -et
  • nötköttettDen väletablerade beskrivningen av skotskt nötkött skall fortsätta användas.Vakiintunutta termiä skottilainen nauta pitää voida jatkossakin käyttää. Irländska jordbrukare är oroade över att sektorn för nötkött och mejeriprodukter blir nästa offer, i ett försök att uppnå handelseftergifter på tjänsteområdet.Irlantilaiset maanviljelijät pelkäävät, että seuraavaksi uhrataan nauta- ja lypsykarja-ala, jotta vastineeksi saataisiin palvelujen kauppaa koskevia myönnytyksiä. Malet kött är lika mycket, om inte mera, utsatt för risker som andra former av nötkött eftersom det ofta kommer från flera olika källor.Jauhettu naudanliha on aivan yhtä riskialtis ellei riskialttiimpikin kuin nauta muussa muodossa, koska se tulee usein eri paikoista.
  • oxeen

Sanan nauta määritelmät

Esimerkit

  • Leikkeeksi valitsin nautaa.

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja