BlogitTV-ohjelmatReseptitVaihtoautotTietovisatViihdeHoroskooppi

Sanan nykyään käännös suomi-ruotsi

 • nu för tiden
  Migration är ett enormt fenomen nu för tiden.Maahanmuutto on nykyään valtava ilmiö. Den sidan nämns aldrig nu för tiden.Sitä ei ikinä mainita nykyään. Nu för tiden är företagen handelsvaror.Nykyään yritykset ovat hyödykkeitä.
 • nuförtiden
  Vi är inte någon fanklubb nuförtiden.Me emme ole nykyään mikään fanikerho. Nuförtiden måste vi involvera medborgarna.Nykyään meidän on saatava kansalaiset mukaan. Det ges ut alltfler böcker nuförtiden.Nykyään julkaistaan aina vain enemmän kirjoja.
 • numera
  Detta är numera allmänt accepterat.Tämä on nykyään yleisesti tunnustettu asia. Detta är numera ett uppenbart faktum, ingen kan vara omedveten om det.Kaikki tämä on nykyään selvä tosiasia, kukaan ei voi olla tietämättä siitä. Numera är dessa redovisningsstandarder internationella.Nykyään kyseiset kirjanpitostandardit ovat kansainvälisiä.
 • i dag
  I dag är detta praktiskt taget omöjligt.Nykyään tämä on lähestulkoon mahdotonta. IMF har en helt annan roll i dag.Nykyään sen rooli on kovin erilainen. I dag har vi ett budgetöverskott.Nykyään talousarviomme on ylijäämäinen.
 • idagen
  Idag anses ingreppen på hjärtat vara nästan enkla.Nykyään sydänleikkauksia pidetään melkein yksinkertaisina leikkauksina. Idag lägger vi märke till viktiga förändringar i samhället.Yhteiskunnassa tapahtuu nykyään merkittäviä muutoksia. Tillämpas försiktighetsprincipen idag?Käytetäänkö nykyään ennalta varautumisen periaatetta?
 • numer
  Det görs inte längre några kontantutbetalningar till palestinsk säkerhetspersonal, vars löner numera betalas ut via bankkonton.Palestiinan turvallisuuspalvelun henkilöstölle, jonka palkat maksetaan nykyään tilisiirtoina, ei suoriteta enää käteismaksuja.

Sanan nykyään määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja