HoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatViihdeVaihtoautotBlogitReseptit

Sanan odottamaton käännös suomi-ruotsi

  • oväntad
    Denna inställning är varken ny eller oväntad.Asenne ei ole uusi tai odottamaton. Herr ordförande, det är en oväntad ära för mig.Arvoisa puhemies, tämä oli minulle odottamaton yllätys. Liberalernas ståndpunkt var dock fullständigt oväntad och ledde till att texten förkastades.Liberaalien kanta oli kuitenkin täysin odottamaton ja johti siihen, että teksti hylättiin.
  • oannonserad
  • oförutsägbarUtgången i valet är oförutsägbar.Han är oförutsägbar.
  • oförutseddFör det tredje: oförutsedd BSE-kris.Kolmanneksi: odottamaton BSE-kriisi. Herr talman! För en tid sedan, i början av förra månaden, bevittnade vi en oförutsedd händelseutveckling som gick i riktning mot en möjlig våldsam kraftmätning mellan Pakistan och Indien.Arvoisa puhemies, viime päivinä, viime kuun alussa oli näkyvillä todennäköinen ja odottamaton avoimen yhteenoton mahdollisuus Pakistanin ja Intian välillä. Jag stöder detta, men en oförutsedd följd kan bli att den teokratiska regimen i Iran får en möjlighet att attackera oppositionen utanför sina egna gränser.Kannatan niiden vetäytymistä, mutta odottamaton seuraus saattaa olla, että Iranin teokraattinen hallinto saisi tilaisuuden hyökätä opposition kimppuun omien rajojensa ulkopuolella.

Sanan odottamaton määritelmät

  • täysin äkillinen, tai äkillisesti tapahtuva; sellainen, jota ei oltu osattu odottaa

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja