ReseptitTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitHoroskooppiViihde

Sanan odotus käännös suomi-ruotsi

 • förväntanen
  En realistisk förväntan om en sådan insats kan i sig visa sig tillräcklig.Sellaisten, todellisten sotatoimien odotus voi jo sinällään osoittautua riittäväksi. Detta är inte bara en rättmätig förväntan från näringslivet. Det är också ett villkor för ett positivt investeringsklimat.Tämä ei ole vain yritysten oikeutettu odotus. Se on myös myönteisen investointi-ilmapiirin edellytys.
 • förväntningen
  Detta betonas genom kommissionens förväntning att tobakskonsumtionen kommer att sjunka med 10 procent under de kommande fem åren.Tätä tukee komission odotus, jonka mukaan tupakan kulutus laskee kymmenen prosenttia seuraavien viiden vuoden aikana. Jag hade höga förväntningar och blev inte besviken.
 • väntan
  Jag vet av egen erfarenhet vilken lång och utmattande väntan det har varit på att denna dag skulle komma.Tiedän omasta kokemuksestani, kuinka pitkä ja uuvuttava odotus tätä päivää on edeltänyt. Jag vill gratulera honom och även hans fru, som fick stå vid hans sida under en mycket ensam väntan under många långa år.Haluan onnitella häntä ja myös hänen vaimoaan, jonka oli hänen kumppaninaan kestettävä monien vuosien hyvin yksinäinen odotus. Det idealiska vore att nå en kompromiss mellan samtliga medlemsstater i patentfrågan, men jag tycker att en 20-årig väntan är lång nog.Ihannetilanne olisi, että patenttikysymyksestä saataisiin aikaan kompromissi kaikkien jäsenvaltioiden tasolla, mutta katson, että 20 vuoden odotus riittää.

Sanan odotus määritelmät

Esimerkit

 • Kulkuneuvon odotus saattaa pitkittyä myöhästymisten vuoksi.
 • Monille lapsille joulun odotus on joululahjojen odotusta.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja