TV-ohjelmatViihdeTietovisatHoroskooppiVaihtoautotReseptitBlogit

Sanan ohjelma käännös suomi-ruotsi

 • programettDetta är verkligen ett ambitiöst program.Se on todella kunniahimoinen ohjelma. Programmet Kultur (2007-2013) (Kulttuuri-ohjelma (2007-2013) ( Vi hade Tammerforsprogrammet, Haagprogrammet och nu har vi också Stockholmsprogrammet.Meillä oli Tampereen ohjelma, Haagin ohjelma ja nyt Tukholman ohjelma.
 • agendaen
  Agendan för ny kompetens och arbetstillfällen (Uuden osaamisen ja työllisyyden ohjelma ( En agenda för ny kompetens och nya arbetstillfällen (debatt)Uuden osaamisen ja työllisyyden ohjelma (keskustelu) Lissabonagendan har börjat att ge resultat.Lissabonin ohjelma on alkanut tuottaa tulosta.
 • mjukvaraen
 • plattformen
  Jag gläder mig verkligen åt kommissionens initiativ att upprätta en plattform för kliniska prov.Olen tyytyväinen erityisesti komission aloitteeseen perustaa kliinistä tutkimusta koskeva ohjelma. En plattform för en enhetsregering är en plattform för förhandlingar och för försök att uppnå fred, något som rådet inte har medgett.Kansallisen yhtenäisyyden hallituksen ohjelma perustuu neuvotteluihin ja rauhanpyrkimyksiin, ja sitä ei neuvosto myönnä. Visserligen är det en ofullständig överenskommelse och mer arbete återstår att göra, men nu har vi en plattform på vilken vi kan fortsätta att bygga i våra strävanden att rädda det globala klimatet.On totta, että sopimus on keskeneräinen ja että paljon työtä tarvitaan vielä, mutta nyt meillä on ohjelma, johon voimme jatkossa sovittaa ponnistuksemme maailman ilmaston pelastamiseksi.
 • skript

Sanan ohjelma määritelmät

Esimerkit

 • vierailla on hyvin tiivis ohjelma
 • Sdp on julkaissut työttömyyden vähentämiseen tähtäävän ohjelman. (is.fi

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja