HoroskooppiTV-ohjelmatReseptitTietovisatVaihtoautotViihdeBlogit

Sanan oikea käännös suomi-ruotsi

 • rätten
  Det är rätt signal vid rätt tidpunkt.Se on oikea viesti oikeaan aikaan. Är detta rätt sätt att öppna dörrar?Onko tämä oikea tapa avata ovia? De minimis-regeln är rätt modell.Vähämerkityksisen tuen alaraja on juuri oikea.
 • äkta
  Utanför dessa väggar tror man ofta att vi inte är något äkta parlament, men jag har funnit ett äkta parlament här.Ulkopuoliset ajattelevat usein, ettemme ole mikään oikea parlamentti, mutta minä olen löytänyt täältä oikean parlamentin. En äkta Rembrandt-tavla är alldeles för dyr för de flestaDet var en äkta ärkenöt!
 • riktig
  Vilken av dessa båda synpunkter är riktig?Kumpi näistä kannoista on oikea? Vi tror att detta är en riktig metod.Se on mielestämme oikea lähestymistapa. Er ståndpunkt om frikoppling är riktig.Teidän kantanne tukien irrottamisesta tuotantomääristä on oikea.
 • höger
  Vänster och höger finns båda i ett demokratiskt system.Demokraattisessa järjestelmässä on vasen ja oikea. Vet kommissionsledamoten till höger vad kommissionsledamoten till vänster gör?Tietääkö oikea komissaari mitä vasen komissaari tekee? Är det så i rådet att höger hand inte vet vad vänster hand gör?Eikö neuvostossa oikea käsi tiedä, mitä vasen käsi tekee?
 • korrekt
  Är detta en korrekt tolkning av artikel 6?Onko se oikea tulkinta työjärjestyksen 6 artiklasta? Det övergripande huvudtemat är ganska korrekt.Peruslähestymistapa on aivan oikea. Kommissionens inställning är korrekt.Komission lähestymistapa on oikea.
 • verklig
  Det krävs en verklig industripolitik.Oikea teollisuuspolitiikka on välttämätöntä. Ingen verklig europé och ingen verklig demokrat kan med gott samvete stödja dessa kandidater.Kukaan oikea eurooppalainen ja oikea demokraatti ei voi hyvällä omallatunnolla kannattaa näitä ehdokkaita. Verklig hjälp är hjälp som kan göra hjälp överflödig.Sen tehtävänä on helpottaa hätätilaa. Oikea apu on sellaista, joka voi lopettaa avun.
 • behörig
 • egenen
  Därför anser jag att det är viktigt att hitta rätt balans för att alla skall kunna hitta sin egen väg.Siksi katson, että on tärkeää löytää oikea tasapaino, jotta jokainen pärjää. Även om det var rätt att avskaffa exportbidragen inom en av våra viktigaste importsektorer vore det helt vansinnigt att överge vår egen produktion och låta världen komma till oss.Vaikka vientitukien poistaminen yhdellä tärkeällä tuontisektorillamme oli aivan oikea toimenpide, olisi silkkaa hulluutta lopettaa oma tuotantomme ja antaa maailman tulla luoksemme. Å andra sidan vet vi att det enda lämpliga sättet att se till att de yttersta randområdena skapar en hållbar utveckling på egen hand är att vårda de särskilda tillgångar som finns i dessa regioner.Toisaalta tiedämme, että syrjäisimpien alueiden omien erityisten valttien kehittäminen on ainut oikea tapa varmistaa, että nämä alueet voivat saada aikaan itse kestävää kehitystä.
 • höger sida
 • lämplig
  Betänkandet kommer vid en lämplig tidpunkt och är mycket inspirerande.Tämä mietintö on oikea-aikainen ja hyvin inspiroiva. Jag vill alltså använda frasen "en lämplig andel", i stället för "10 procent".Oikea sanamuoto on siis "asianmukaisen osan" eikä "10 prosenttia". Vi har verkligen valt en lämplig tidpunkt för ett sådant förslag!Nyt ei todellakaan ole oikea hetki esittää tällaista!
 • passande
  En talare påpekade att det här var en bra debatt att ha och att tidpunkten för den var passande.Yksi puhuja totesi, että keskustelu oli aiheellinen ja että nyt oli oikea aika käydä se. All tillämpning av mildrande åtgärder måste vara läglig, omfattande och åtföljd av passande lagstiftning som berör de grundläggande orsakerna till krisen.Kaiken lieventämistoimenpiteiden täytäntöönpanon on oltava oikea-aikaista, kattavaa, ja siihen on liitettävä asianmukainen sääntelytoiminta, jolla käsitellään kriisin perussyitä. Människan är en särskilt krävande och besvärlig varelse som inte bara fortplantar sig när tiden är inne utan som dessutom måste ha lämpliga och passande förhållanden för att göra det.Ihminen on erikoisen vaativa ja vaikea eläin, joka ei lisäänny vain silloin, kun aika on oikea, vaan jolla on oltava myös sopivat ja kunnolliset olosuhteet lisääntymiseen.
 • proper
 • typisk

Sanan oikea määritelmät

Esimerkit

 • Vastaus oli oikea.
 • Teko oli oikea.
 • Kirjoittaessani pidän kynää oikeassa kädessä.
 • Onko nyt oikea aika mennä vieraisille?
 • Kyllä sen sitten huomaa, kun oikea on löytynyt.
 • Onko tämä oikea koko?
 • Hän on oikea vanha jäärä.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja