TietovisatVaihtoautotReseptitHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatBlogit

Sanan oikeus käännös suomi-ruotsi

 • rätten
  Det har rätt till bröd och frihet, rätt till en framtid.Sillä on oikeus leipään ja vapauteen, oikeus tulevaisuuteen. Folkrätt, gemenskapsrätt och medlemsstaternas konstitutionella rättKansainvälinen oikeus, yhteisön oikeus, kansallinen valtiosääntöoikeus Ja, våra medborgare har rätt till säkerhet men de har rätt till säkerhet på alla områden.Kyllä, EU:n kansalaisilla on oikeus turvallisuuteen, mutta heillä on oikeus siihen kaikilla aloilla.
 • rättigheten
  Säkerhet är en omistlig rättighet, en självklar rättighet.Oikeus turvallisuuteen on luovuttamaton oikeus, luonnollinen oikeus. Jag anser också att detta är en rättighet. Asyl är en rättighet, inte en förmån.Mielestäni tämä on myös oikeus; turvapaikka on oikeus, eikä palvelus. Asylrätten är en värdefull rättighet eftersom den är en naturlig mänsklig rättighet.Turvapaikkaoikeus on arvokas oikeus, koska se on ihmiselle olennaisesti kuuluva oikeus.
 • domstolen
  De har rätt till juridiskt ombud och att bli företrädda i domstol.Heillä on oikeus oikeudelliseen neuvontaan ja oikeusedustajaan. Vi gör rätt i att yrka på att han ska ställas inför domstol i Peru.Meillä on oikeus vaatia, että hän joutuu oikeuden eteen Perussa. Konsumenten måste fortfarande ha rätten att gå till en domstol som en sista utväg.Kuluttajilla täytyy olla oikeus turvautua tuomioistuimeen viimeisenä keinona.
 • medgivandeett
  Införandet av rätten att kräva sociala förmåner utan värdlandets medgivande och utan att ta hänsyn till det ekonomiska läget kan leda till allvarliga sociala konflikter.Uusi sosiaalietuuksia koskeva oikeus ilman isäntämaan suostumusta ja ottamatta huomioon taloudellista tilannetta voi johtaa vakaviin sosiaalisiin konflikteihin.
 • rättfärdigheten
 • rättvisaen
  En dag kommer internationella rättsliga krav att ställas på att rättvisa skall skipas.Jonakin päivänä kansainvälinen oikeus vielä edellyttää, että oikeus tapahtuu. Frihet, säkerhet och rättvisa.Vapaus, turvallisuus ja oikeus. Rättvisa är centralt för en ny start.Oikeus on uuden alun kannalta ratkaisevaa.
 • tillåtelseen
  De har tillåtelse att organisera och att demonstrera.Ammattiliittojen jäsenillä on oikeus järjestäytyä ja pitää mielenosoitus. Om Turkiet uppfyller villkoren har landet rätt att bli medlem och ska också få tillåtelse att gå med.Jos Turkki täyttää ehdot, sillä on oikeus liittyä, ja sen pitäisi antaa tehdä niin. Det är en konstig demokrati när man försöker tysta en minoritet som bara gör det som de har tillåtelse till inom ramen för arbetsordningen.Onpa omituista demokratiaa, kun yritätte hiljentää vähemmistön, joka tekee vain sitä, mihin sillä on työjärjestyksen puitteissa oikeus tehdä.
 • tillståndett
  När de får tillstånd att vistas inom EU så skall de också kunna få undervisning och arbete.Kun he saavat luvan olla EU: ssa, tulee heidän saada myös oikeus opiskeluun ja työpaikkaan. Medlemsstaterna kommer att få befogenhet att noggrant undersöka personer som anhåller om detta tillstånd.Jäsenvaltioilla on oikeus tarkastaa huolellisesti tällaisen luvan hakijat. En behörig myndighet får ansöka om tillstånd men behöver inte göra det, och detta ser jag som en nyckelfråga.Toimivaltaisella viranomaisella on oikeus vaatiatoimilupaa, mutta sen ei edellytetä tekevän niin, mikä on mielestäni keskeinen kysymys.

Sanan oikeus määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

 • Demokratiassa kaikilla on oikeus omaan mielipiteeseen.
 • Uskonnonvapaus on oikeus tunnustaa ja harjoittaa haluamaansa uskontoa tai olla tunnustamatta mitään uskontoa.
 • Uhrien omaisilla on oikeus korvauksiin.
 • Teoksen tekijällä on oikeus korvaukseen teoksensa kappaleiden lainaamisesta yleisölle.
 • Kaikilla on oikeus turvalliseen työympäristöön.
 • roomalainen oikeus, tapaoikeus, julkisoikeus, yksityisoikeus
 • Oikeus katsoi hänen syyllistyneen petokseen.
 • Oikeus ei toteutunut.

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja