TietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotReseptitBlogitViihdeHoroskooppi

Sanan oire käännös suomi-ruotsi

  • symtomettDetta är ett symtom på att ha skickats till Sibirien.Se on yksi oire Siperiaan karkotuksesta. Förseningar vid överföringen är dock bara ett symtom på ett större problem.Myöhäinen täytäntöönpano on kuitenkin vain oire laajemmasta ongelmasta. al-Qaidas etablering i Jemen är ett symtom på djupare problem.Al-Qaidan asettuminen Jemeniin on oire syvemmistä ongelmista.
  • symptomettDeepwater-katastrofen är ett symptom på oljeproduktionstoppen.Deepwater on pelkästään oire tästä öljyhuipusta. Doping, slutligen, är ett symptom på idrottens överkommersialisering.Lopuksi sanoisin, että doping on oire urheilun ylikaupallistumisesta. Detta är den grundläggande frågan: skulderna är ett symptom, sjukdomen är underutvecklingen.Ydinajatus on tämä: velkataakka on oire, alikehittyneisyys on sairaus.
  • teckenett
    Detta slags diskriminering strider mot gemenskapssolidariteten och är ett tecken på en bristande respekt för mänsklig värdighet.Tällainen erottelu on ristiriidassa yhteisen solidaarisuutemme kanssa ja se on oire ihmisarvon kunnioittamisen puutteesta. Den är ett tecken bland andra på en atmosfär av förfall och allmän oansvarighet, där ingen längre behöver förklara någonting för någon.Se on tämän rappeutumisen ja yleisen vastuuntunnottomuuden ilmapiirin - jossa kenenkään ei tarvitse tehdä mistään tiliä kenellekään - oire monien joukossa. Låt mig till sist säga något om det val som nyligen hölls: det allt lägre valdeltagandet är ett tecken på avståndet mellan allmänheten i stort och EU-projektet, ett avstånd som vi måste kämpa emot.Lopuksi haluaisin vielä todeta vasta käydyistä vaaleista, että äänestämättä jättäneiden määrän kasvu on oire siitä, että kansalaiset ovat yleisesti etääntyneet Euroopan yhdentymishankkeesta.

Sanan oire määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja