TietovisatViihdeTV-ohjelmatReseptitBlogitVaihtoautotHoroskooppi

Sanan olen pahoillani käännös suomi-ruotsi

  • förlåtett
    Förlåt mig, jag känner mig så rörd.Olen pahoillani, olen niin hämilläni. Förlåt, men jag kan inte inleda en diskussion med er.Olen pahoillani, mutta en voi ryhtyä keskustelemaan kanssanne. Förlåt, herr minister, jag var inte säker på om ni hade svarat på båda frågorna.Olen pahoillani, arvoisa ministeri, mutta en ole varma, vastasitteko kumpaankin kysymykseen.
  • jag är ledsenJag är ledsen att jag är lite sen.Olen pahoillani, että olen vähän myöhässä. Jag är ledsen att jag dragit över tiden.Olen pahoillani siitä, että olen ylittänyt puheajan. Jag är ledsen, men det är för sent.Olen pahoillani, mutta nyt on liian myöhäistä.
  • jag ber om ursäktJag ber om ursäkt, det har uppstått ett problem.Olen pahoillani, minulla on ongelma. Fru ordförande! Jag ber om ursäkt.Arvoisa puhemies, olen pahoillani tapahtuneesta. Jag ber om ursäkt till dem som har väntat.Olen pahoillani niiden puolesta, jotka ovat odottaneet.
  • ursäkta
    Ursäkta, Hans-Gert, det är bara jag!Olen pahoillani, Hans-Gert, se olen vain minä! Ursäkta att jag lägger fram förslaget nu.Olen pahoillani, että teen tarkistuksen vasta nyt. (Protester från Lulling) Nej, nej, ursäkta mig.(Rouva Lullingin vastalauseita) Ei, ei, olen pahoillani.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja