ReseptitTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppiBlogitViihdeVaihtoautot

Sanan olot käännös suomi-ruotsi

 • omständigheten
  Dessa transporter äger ofta rum under fruktansvärda omständigheter.Eläinten olot kuljetuksen aikana ovat usein hirvittävät. De sociala omständigheter som chaufförer befinner sig i vad den här saken beträffar kan utan tvekan beskrivas som dramatiska.Ajokieltojen seurauksena kuljettajien sosiaaliset olot ovat sellaiset, että niitä voidaan hyvällä syyllä kutsua dramaattisiksi. I ert ordförandeskapsprogram hävdas att rådande exceptionella omständigheter kräver att säkerheten sätts främst.Puheenjohtajakautenne ohjelmassa vakuutetaan, että nykyiset poikkeukselliset olot edellyttävät turvallisuuden asettamista etusijalle.
 • lägeett
  Befolkningen i det landet befinner sig i ett ytterst svårt, prekärt och kallt läge.Sen maan väestön tilanne on erittäin vaikea, epävakaa ja olot ovat kylmät. Jag vill flytta till ett hus med bra läge.Vad är läget?
 • situationen
  Det handlar inte om något som är oundvikligt och inte heller om någon inbillad situation.Syynä ei ole kohtalon väistämättömyys eivätkä arvaamattomat olot. Det är en faktisk situation som i grunden visar den otydliga situation detta område befinner sig i.Tämä tilanne korostuu entisestäänkin siksi, että olot alueella ovat niin epäselvät. Jag tror att Somalia är det enda landet i regionen som befinner sig i denna situation.Uskon, että Somalia on ainoa kyseisen seudun maa, jonka olot ovat tällaiset.
 • ställningen
  Jag tänker inte ta ställning i den här frågan.Kolla det här fotot, vilken jäkla ställning du har!Vad är ställningen i matchen?

Sanan olot määritelmät

 • olosuhteet, ympäröivät fysikaaliset tai muut asiat

Esimerkit

 • Rehun happamuuden alentaminen on keino huonontaa haitallisten bakteereiden elämisen mahdollisuuksia, sillä ne eivät viihdy happamissa oloissa. (farmit.net
 • Muissa oloissa tämä järjestys olisi näyttänyt hänestä luonnolliselta, mutta nyt se loukkasi suuresti hänen synnynnäistä ylpeyttään.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja