Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan on käännös suomi-ruotsi

 • är
  Vårt stora problem är att vi är orörliga.Suurin ongelmamme on liikkumattomuus. Det är grymt och det är barbariskt.Se on epäinhimillistä, ja se on raakalaismaista. Det är synd, men det är så det är.Se on ikävää, mutta se on totuus.
 • denen
  Vi kan välja mellan två dagar: den 5 maj och den 6 maj.Meillä on kaksi päivää, 5. ja 6. toukokuuta. Vi måste leva i den verkliga världen.Meidän on elettävä todellisessa maailmassa. Den första är det etniska sammanhanget.Ensimmäinen niistä on etninen kysymys.
 • den har
  Den har fått världens förtroende.Se on saanut osakseen koko maailman luottamuksen. Den har oförbehållsamt räknat upp dessa poster.Se on luetellut nämä kohdat avoimesti. Den har uträttat ett helt enastående arbete.Se on tehnyt erinomaista työtä.
 • det är
  Jag är ledsen, men det är för sent.Olen pahoillani, mutta nyt on liian myöhäistä. Det är grymt och det är barbariskt.Se on epäinhimillistä, ja se on raakalaismaista. Det är bra om det är en engångsföreteelse.Tämä käy hyvin, jos kyse on yhdestä kerrasta.
 • det finns
  Men så är det nu en gång, där det finns ljus finns det också skugga.Mutta niinhän se on, että siellä missä on valoa on myös varjoja. Det är helt avgörande att det finns ett förtroende.Luottamus on ehdoton edellytys. Det finns inte ord för hur löjligt det är.Se on liian naurettavaa sanoin kuvailtavaksi.
 • har
  Antingen har vi en eller så har vi inte det.Meillä joko on perusoikeuskirja tai sitten ei. Hittills har bara elva av våra medlemsstater skrivit under detta avtal och ingen av dem har ännu ratificerat det.Toistaiseksi vain yksitoista jäsenvaltiotamme on allekirjoittanut sen, eikä yksikään niistä ole vielä sitä ratifioinut. Sedan dess har vi sett vad som har hänt.Sittemmin olemme nähneet, mitä on tapahtunut.

Sanan on määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2019 Ilmainen Sanakirja