TV-ohjelmatReseptitHoroskooppiViihdeBlogitTietovisatVaihtoautot

Sanan on käännös suomi-ruotsi

 • den ärÄnnu värre är att den är odemokratiskt.Mikä pahinta: hanke on epädemokraattinen. Det är vår ståndpunkt, och den är tydlig.Tämä on kantamme, ja se on selvä kanta. Det är inte en fråga om huruvida den är ett problem.Kyse ei ole siitä, onko se sitä.
 • den harDen har fått världens förtroende.Se on saanut osakseen koko maailman luottamuksen. Den har oförbehållsamt räknat upp dessa poster.Se on luetellut nämä kohdat avoimesti. Den har uträttat ett helt enastående arbete.Se on tehnyt erinomaista työtä.
 • det ärJag är ledsen, men det är för sent.Olen pahoillani, mutta nyt on liian myöhäistä. Det är grymt och det är barbariskt.Se on epäinhimillistä, ja se on raakalaismaista. Det är bra om det är en engångsföreteelse.Tämä käy hyvin, jos kyse on yhdestä kerrasta.
 • det finnsMen så är det nu en gång, där det finns ljus finns det också skugga.Mutta niinhän se on, että siellä missä on valoa on myös varjoja. Det är helt avgörande att det finns ett förtroende.Luottamus on ehdoton edellytys. Det finns inte ord för hur löjligt det är.Se on liian naurettavaa sanoin kuvailtavaksi.
 • det harDet har en särskild social roll.Sillä on erityinen yhteiskunnallinen tehtävä. Det har lett till att överproduktionen har upphört.Se on lopettanut ylituotannon. Det har krävt en hel del arbete.Siihen on pitänyt kiinnittää paljon huomiota.

Sanan on määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2022 Ilmainen Sanakirja