ReseptitBlogitTietovisatHoroskooppiTV-ohjelmatNauris.fiVaihtoautot

Sanan on käännös suomi-ruotsi

 • den är
  Ännu värre är att den är odemokratiskt.Mikä pahinta: hanke on epädemokraattinen. Den är kolossalt smittsam och den är dödlig.Se on suunnattoman tarttuva sairaus, ja se on tappava sairaus. Det är vår ståndpunkt, och den är tydlig.Tämä on kantamme, ja se on selvä kanta.
 • den har
  Den har helt klart visat sig vara ohållbar.Se on osoittautunut selvästi kestämättömäksi. Den har fått världens förtroende.Se on saanut osakseen koko maailman luottamuksen. Den har uträttat ett helt enastående arbete.Se on tehnyt erinomaista työtä.
 • det är
  Det är synd, men det ärdet är.Se on ikävää, mutta se on totuus. Det är grymt och det är barbariskt.Se on epäinhimillistä, ja se on raakalaismaista. Det är svårt, men det är ett mål.Se on vaikeaa, mutta se on hänen päämääränsä.
 • det finns
  Men så är det nu en gång, där det finns ljus finns det också skugga.Mutta niinhän se on, että siellä missä on valoa on myös varjoja. Det finns solidaritet, men det finns utrymme för förbättring.Sitä on, mutta parantamisellekin on varaa. Det finns rosévin och det finns något annat.Meillä on roséviiniä ja jotain muuta.
 • det har
  Det har en särskild social roll.Sillä on erityinen yhteiskunnallinen tehtävä. Det har något att fördöma, det har myndigheter.Sillä on jotain tuomittavaa, koska sillä on viranomaiset. Det har vi redan sett den här veckan.Tämä on jo nähty tällä viikolla.

Sanan on määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2019 Ilmainen Sanakirja