VaihtoautotReseptitViihdeBlogitTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppi

Sanan oppinut käännös suomi-ruotsi

  • beläst
  • lärd
    Kultur betyder då inte någon slags lärd dekor eller adjektivisk, utsmyckande textreferens utan är själva hjärtat och skälet till att vilja tillhöra det europeiska medborgarskap som eftersträvas.Kulttuuri ei siten ole oppinut koriste tai kaunis lisä tekstissä vaan tavoitellun Euroopan kansalaisuuden sisältö ja perustarkoitus.
  • bildad
    Averroës var en lysande bildad person. Samtidigt är han en symbol för ett misslyckande: misslyckandet som bestod i att vilja blanda den grekiska filosofin med islam.Averroes oli suurenmoinen oppinut. Hän on samanaikaisesti epäonnistumisen symboli: epäonnistumisen, joka johtui siitä, että kreikkalainen filosofia haluttiin sotkea islamiin. Din moster är oerhört bildad med tanke på att hon inte ens gått ut gymnasiet.
  • kultiverad
    Bruno Gollnisch är alldeles för kultiverad och intelligent för att inte ha insett att det fanns en risk för att hans yttranden skulle fördömas enligt fransk lag.Jäsen Gollnisch on aivan liian oppinut ja älykäs ollakseen tietämätön siitä, että hänen lausuntonsa voidaan tuomita Ranskan lainsäädännön perusteella.

Sanan oppinut määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja