ViihdeReseptitVaihtoautotBlogitTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan päättäväinen käännös suomi-ruotsi

  • bestämd
    Vi bör följa efter och skicka Ryssland en tydlig och bestämd signal.Meidän olisi seurattava esimerkkiä ja lähetettävä Venäjälle selvä ja päättäväinen viesti. När vi så tydligt har rätt är en tuff och bestämd ståndpunkt den enda lösningen.Kun olemme selkeästi oikeassa, tiukka ja päättäväinen asenne on ainoa ratkaisu. Jag anser att tiden är mogen att förena våra ansträngningar och inleda en bestämd och konsekvent attack mot övervikt och fetma.Minusta nyt on korkea aika yhdistää voimamme ja käynnistää päättäväinen ja jatkuva taistelu ylipainoa ja liikalihavuutta vastaan.
  • resolut
  • beslutenDet är nödvändigt att vara beredd på detta och att vara fast besluten om att man inte skall låta dem förstöra saker och ting.On välttämätöntä olla valmistautunut siihen ja olla päättäväinen sen suhteen, että ei anneta heidän pilata asioita. Men jag är även fast besluten att så långt det är möjligt dra mitt strå till stacken för att skapa en enad, konsekvent, sammanhängande, gemensam europeisk utrikes- och försvarspolitik.Olen kuitenkin päättäväinen sen suhteen, että aion varmistaa omalla vaatimattomalla tavallani, että meillä on yhtenäinen, johdonmukainen ja yhteinen eurooppalainen ulko- ja puolustuspolitiikka.
  • beslutsamJag är mycket beslutsam i denna fråga.Olen erittäin päättäväinen tässä asiassa. Det är en beslutsam regering som är angelägen om att leva upp till sina löften.Hallitus on päättäväinen ja innokas toimimaan lupaustensa mukaisesti. EU måste ha en tydlig och beslutsam inställning när det gäller Ryssland.Sen on otettava selkeä ja päättäväinen kanta Venäjään.
  • fast
    Jag anser att Europaparlamentet bör inta samma fasta hållning i detta avseende.Katson, että Euroopan parlamentilla pitäisi olla sama päättäväinen kanta tässä asiassa. Dessutom kommer en seriös, fast och beslutsam strategi hjälpa oss att komma över denna trovärdighetskris.Niinpä vakava, suora ja päättäväinen lähestymistapa auttaa meitä selviytymään kriisistä uskottavasti. Det är nödvändigt att vara beredd på detta och att vara fast besluten om att man inte skall låta dem förstöra saker och ting.On välttämätöntä olla valmistautunut siihen ja olla päättäväinen sen suhteen, että ei anneta heidän pilata asioita.
  • sammanbiten

Sanan päättäväinen määritelmät

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja