VaihtoautotHoroskooppiViihdeTietovisatTV-ohjelmatReseptitBlogit

Sanan päinvastoin käännös suomi-ruotsi

  • tvärtom
    Jag anser att det förhåller sig tvärtom.Minusta asia on nimenomaan päinvastoin. Jag skulle till och med vilja säga att det är tvärtom.Sanoisin, että tilanne on pikemminkin päinvastoin. Det har inte förändrats sedan dess, snarare tvärtom.Sen jälkeen mikään ei ole muuttunut, päinvastoin.
  • omväntSamhället måste sätta etiska gränser för vetenskapen och inte omvänt.Yhteiskunnan on asetettava rajat tieteelle eikä päinvastoin. Och omvänt förkastade man MAI, det multilaterala avtalet om investeringar.Aivan päinvastoin, MAIsopimus, sijoituksia koskeva monenkeskinen sopimus, hylättiin. Kommissionen bör fundera över om det inte borde vara omvänt.Tässä komission olisi mietittävä, eikö sen pitäisi olla juuri päinvastoin.
  • vice versaEn bödel skall inte ses som ett offer eller vice versa.Teloittajaa ei saa pitää uhrina tai päinvastoin. Jag ser det så här: dagens lättviktare är morgondagens tungviktare och vice versa.Minä näen asian siten, että tämän päivän kevytsarjalaiset ovat huomisen raskassarjalaisia ja päinvastoin. Därför bör gas inte prioriteras framför demokrati eller vice versa.Näin ollen maakaasu ei saisi mennä demokratian edelle tai päinvastoin.
  • visstett
    Skattelagstiftning och trygghet kommer visst inte i andra hand utan är viktigare än återhållsamhet och flexibilitet.Verot ja turvallisuus eivät tietenkään ole toisarvoisia, päinvastoin ne ovat tärkeämpiä kuin maltilliset palkkaratkaisut ja joustavuus. Jag visste inte att det var meningen att vi här skulle diskutera grundläggande regler som tillämpas här i parlamentet och som inte härrör från en sorts majoritetsgruppernas diktatur, tvärtom.En tiennyt, että oli tarkoitus keskustella parlamentissa sovellettavista perustavanlaatuisista säännöistä, jotka eivät merkitse enemmistössä olevien ryhmien diktatuuria, päinvastoin. Jag trodde att Jenny hade varit i Kina men det har hon visst inte.

Sanan päinvastoin määritelmät

Esimerkit

  • Me emme vastusta vastuuta, päinvastoin, me vaadimme vastuun kantoa kaikilta.
  • Yksilö luo yhteiskuntaa eikä päinvastoin.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja