ViihdeReseptitTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppiVaihtoautotBlogit

Sanan perusteltu käännös suomi-ruotsi

  • befogadMen den oron är endast till viss del befogad.Tämä huoli on kuitenkin vain osittain perusteltu. Därför är denna kritiska resolution befogad.Näin ollen tämä kriittinen päätöslauselma on täysin perusteltu. Vi kräver en reform som inte bara är befogad utan även rättvis.Vaadimme uudistusta, joka on sekä perusteltu että oikeudenmukainen.
  • motiveradMin begäran att ta till orda är därför helt motiverad.Puheenvuoroa koskeva pyyntöni on siis täysin perusteltu. Det är en debatt som på många sätt är motiverad.Täällä on käynnissä keskustelu, joka on monin tavoin perusteltu. Generellt sett är denna begäran från parlamentet definitivt motiverad.Yleisesti ottaen parlamentin pyyntö on täysin perusteltu.
  • rättfärdigadJag anser att denna ändring både är förnuftig och rättfärdigad. Därför kan kommissionen stödja detta ändringsförslag.Minun nähdäkseni tämä tarkistus on sekä järkevä että perusteltu. Komissio voi siksi tukea tätä tarkistusta. Även om brunnen visade viss olje- och gaspotential, känner bolaget att det inte är rättfärdigat att fortsätta arbetet på grund av frågetecken kring den kommersiella potentialen.
  • välgrundadEn rädsla som enligt min mening inte är välgrundad.Tämä pelko ei ole mielestäni riittävän perusteltu. Vår ståndpunkt måste således vara konsekvent och välgrundad.Näin ollen kantamme on oltava johdonmukainen ja perusteltu. Oron för att detta ska leda till kunskapsflykt är välgrundad.Huolenaihe siitä, että tämä voi johtaa aivovuotoon, on hyvin perusteltu.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja