VaihtoautotHoroskooppiBlogitTietovisatReseptitViihdeTV-ohjelmat

Sanan pitkään käännös suomi-ruotsi

 • länge
  Vi har talat länge om det - alltför länge.Olemme puhuneet siitä pitkään - liian pitkään. Vi kommer att länge, mycket länge vara tvungna att ägna oss åt avfallshanteringen.Joudumme huolehtimaan vielä pitkään, hyvin pitkään ydinjätehuollosta. Denna fråga har diskuterats länge, alltför länge.Tästä kysymyksestä on keskusteltu pitkään, aivan liian pitkään.
 • långt
  Deras pengar skall användas väl och de skall ha ett långt, långt liv som pensionärer.Olisi oikeudenmukaista, että heidän rahansa käytetään oikein ja että he saavat viettää eläkepäiviään pitkään, hyvin pitkään. Denna process är inte på långt när avslutad.Prosessi ei pääty vielä pitkään aikaan. På det sättet blir han långt ifrån trött på sin produktion.Tällä tavoin savu nousee Euroopassa vielä pitkään.
 • sent
  Dessutom måste vi agera i tid, för att om man agerar sent så är det i bland för sent.Lisäksi meidän on toimittava ajoissa, sillä jos viivyttelemme toimissamme, saatamme viivytellä liian pitkään. Jag tackar kommissionsledamoten för att han stannade kvar så sent med oss.Kiitän komission jäsentä siitä, että hän on viipynyt istunnossamme näin pitkään. Det såg länge ut som om det inte skulle ske, men bättre sent än aldrig.Pitkään vaikutti siltä, että niin ei tapahtuisi, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Sanan pitkään määritelmät

 • ''yksikön illatiivimuoto sanasta''''pitkä'''
 • hetkistä pidemmän ajan, kauan

Esimerkit

 • Monet katsoivat tuota ihmettä pitkään.

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja