ViihdeBlogitVaihtoautotReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisat

Sanan poikkeava käännös suomi-ruotsi

  • avvikandeDet är samhället, med sin allt sämre moral som innebär ett trivialiserande av alla former av avvikande beteende, som måste förändras.Meidän on muutettava yhteiskuntaa, jolle on ominaista moraalin jatkuva rappeutuminen ja jossa arkipäiväistetään kaikenlainen poikkeava käyttäytyminen. Den femtioelfte nya och den femtielfte avvikande modellen har nu åter utvecklats och åter har en seriös parlamentarisk dialog endast reglerats indirekt.Vaikka nyt on kehitetty ties kuinka mones uusi ja poikkeava malli, vakava parlamentaarinen vuoropuhelu on järjestetty vain epäsuorasti. Även om denna republik har infört olika etniska och religiösa helger finns det fortfarande ett avvikande bilateralt avtal om statusen för amerikanska medborgare.Vaikka kyseinen tasavalta onkin ottanut käyttöön useita etnisiä ja uskonnollisia pyhäpäiviä, poikkeava kahdenvälinen sopimus Yhdysvaltain kansalaisten asemasta on edelleen voimassa.
  • abnormHan har hundraprocentigt rätt när han fastslår att det sätt vi valt att agera på egentligen inte är en abnormitet, utan en återgång till det normala.Hän on sataprosenttisesti oikeassa todetessaan, että valitsemamme menettelytapa ei oikeastaan ole tavallisuudesta poikkeava vaan paluu normaaliin. Jag börjar tröttna på min mans abnorma misstänksamhet.Patientens fetma var abnorm.
  • annorlunda
    Nordkorea är en annan sådan bastion, medan den kinesiska regimen är något annorlunda, men ofta lika grym.Pohjois-Korea on toinen tällainen linnake, kun taas Kiinan hallinto on jossain määrin poikkeava, vaikka onkin usein yhtä julma. I direkt anslutning till detta citerades Hubert Weber, som sa att den analysen utgjorde det mer ortodoxa synsättet, men att Siim Kallas helt annorlunda uttalande också var korrekt.Välittömästi tämän jälkeen presidentti Weber totesi, että analyysissä noudatettiin perinteisempää lähestymistapaa, mutta että komission jäsenen Kallasin hyvin poikkeava lausunto oli myös pätevä. Hans hårfärg var väldigt annorlunda; det var inte många andra som gick omkring med knallröda slingor i nacken.
  • onormalDet är ett onormalt beteende.
  • pervers

Sanan poikkeava määritelmät

Esimerkit

  • joulukuun poikkeavat aukioloajat
  • Poikkeaviksi jätevesiksi kutsutaan teollisuusjätevesiä ja muita viemäriverkkoon johdettavia jätevesiä, jotka poikkeavat normaalista asumajätevedestä.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja