Nauris.fiVaihtoautotReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatBlogilista

Sanan ponnistus käännös suomi-ruotsi

  • ansträngningen
    Det har varit en gemensam ansträngning och vi delar även framgången.Yhteinen ponnistus johti yhteiseen menestykseen. Det var en stor utmaning och inte en mindre ansträngning.Haaste oli suuri, eikä ponnistus ollut sitä vähäisempi. Bestånden kan inte hoppas på en återhämtning om det finns en betydande ansträngning, just som de vetenskapliga rapporterna har visat.Kanta ei voi elpyä, jos ponnistus on huomattava, kuten tieteelliset raportit ovat meille osoittaneet.
  • insatsen
    Denna omvälvning var en verkligt gemensam insats och dess viktigaste resultat ska och måste vara en varaktig europeisk gemenskap.Tämä kumous oli todellinen yhteinen ponnistus, ja sen tärkeimmän tuloksen pitäisi ja pitää olla pysyvä eurooppalainen yhteisö. Jag vill betona att 300 000 ukrainare också deltog i valobservationen, vilket verkligen är en enastående insats.Haluaisin korostaa, että vaalitarkkailuun osallistui myös 300 000 ukrainalaista, ja se oli valtava ponnistus. Vi, kommissionen och Europaparlamentet har gjort en gemensam insats här, och jag vill därför passa på att tacka Europaparlamentet.Haluaisin myös kiittää tässä Euroopan parlamenttia, koska tämä on ollut meidän, komission ja Euroopan parlamentin yhteinen ponnistus.
  • sträva

Sanan ponnistus määritelmät

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja