TV-ohjelmatHoroskooppiTietovisatViihdeVaihtoautotReseptitBlogit

Sanan putki käännös suomi-ruotsi

 • rörett
  Samma regler måste gälla för alla projekt, oavsett om det rör sig om Yamal-rörledningen eller Nord Streams rörledning.Samoja sääntöjä on sovellettava kaikkiin hankkeisiin, olipa sitten kyseessä Yamal-kaasuputki tai Nord Stream -putki.
 • pipaen
  Det är en helt vanlig gubbpipa till tobak, men jag vet inte hur man hanterar den.Det känns som om man har lock för örat, det susar eller piper i örat.Min valp pep som en tok i början för att hon var van att alltid få vara med mig.
 • pipelineP8-pipelinen är ett bra exempel på detta.P8-putki on tästä hyvä esimerkki. Den planerade pipelinen på Östersjöns botten kommer att minska detta beroende.Riippuvuutta vähentää suunniteltu putki Itämeren pohjassa.
 • raden
  Kommissionen betraktar den södra korridoren som en rad projekt som innefattar Nabucco, South Stream och sammanlänkningen av Turkiet, Grekland och Italien (ITG).Komissio pitää eteläistä käytävää hankekokonaisuutena, johon sisältyy Nabucco, South Stream ja Turkin, Kreikan ja Italian yhdistävä putki (TGI). att läsa mellan radernaSittplatserna i aulan var ordnade i hundra rader. Vi satte oss längst ut på rad fem.
 • ror

Sanan putki määritelmät

 • suomalainen sukunimi

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja