VaihtoautotTietovisatViihdeTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiBlogit

Sanan raha käännös suomi-ruotsi

 • pengarp
  Det är inte kommissionens pengar, och det är inte parlamentsledamöternas pengar.Se ei ole komission rahaa; se ei ole Euroopan parlamentin jäsenten rahaa. Offentliga pengar och privata pengar.Raha voi tulla yksityisistä tai julkisista lähteistä. Pengar är självklart inte allt.Raha ei tietenkään ratkaise kaikkea.
 • peng
  Pengar är inte allt, men de används för att uträtta en hel del.Raha ei merkitse kaikkea, mutta rahaa käytetään monien asioiden saavuttamiseen. Det är inte kommissionens pengar, och det är inte parlamentsledamöternas pengar.Se ei ole komission rahaa; se ei ole Euroopan parlamentin jäsenten rahaa. För detta krävs pengar och att pengarna fördelas rätt och riktigt.Sitä varten tarvitsemme rahaa, ja raha on jaettava asianmukaisesti ja oikeudenmukaisesti.
 • penning
  Herr Arnes penningar - titel på en roman av Selma Lagerlöf
 • valutaen
  Det kan inte fortsätta så här med den gemensamma valutan.Yhteinen raha ei voi jatkaa tässä tilanteessa. Tyskland är uppenbarligen ett land med hård valuta och mjuka nävar.Saksa näyttää olevan valtio, jolla on voimakas rahayksikkö ja pehmeä voima. Dessa förstärkta åtgärder är tillämpliga för medlemsstater som har euron som valuta.Näitä täytäntöönpanotoimenpiteitä sovelletaan jäsenvaltioihin, joiden rahayksikkö on euro.
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja