HoroskooppiViihdeBlogitTV-ohjelmatTietovisatReseptitVaihtoautot

Sanan ratkaiseva käännös suomi-ruotsi

 • avgörande
  Vi står inför ett avgörande år.Edessämme on ratkaiseva vuosi. Det måste vara den avgörande punkten.Ratkaiseva kohta on asetettava tähän. Det är för oss den avgörande frågan.Meistä se on ratkaiseva kohta.
 • bestämmande
  Första klarläggandet och bestämmande för alla andra är det om företräde när det gäller prioritering av gemenskapsrätten visavi den nationella rätten.Ensimmäinen ja kaikkien muiden oikaisujen kannalta ratkaiseva oikaisu koskee yhteisön oikeuden etusijaa kansalliseen oikeuteen nähden.
 • central
  Centralasien är en viktig region för EU:s säkerhet både politiskt sett och på energiområdet.Keski-Aasia on EU:n poliittisen ja energiaturvallisuuden kannalta ratkaiseva alue. Det är den centrala punkten i förfarandet för att bevilja ansvarsfrihet för 2000.Tämä on ratkaiseva seikka tässä varainhoitovuotta 2000 koskevassa vastuuvapausmenettelyssä. Finns det några andra centrala restauranger?
 • definitiv
 • huvudsaklig
  Det kommer att bli ett avgörande test på om EU kommer att ta Lissabonmålen för vad de är eftersom tjänstesektorn är en huvudsaklig reserv för snabb ekonomisk tillväxt.Tämä on ratkaiseva testi, jossa nähdään, ottaako EU Lissabonin ohjelman perusarvokseen, sillä palvelualalla on suurimmat valmiudet vauhdittaa talouskasvua.
 • nyckel-
  Det är en nyckel- och definitionsfråga som har sitt ursprung i Turkiets ansökan om EU-medlemskap.Tämä on keskeinen ja ratkaiseva kysymys, jonka Turkin jäsenyyshakemus herättää.
 • slutgiltig
  Vi tror att även om det geografiska ursprunget är viktigt är det definitivt inte en avgörande eller slutgiltig faktor.Uskomme, että vaikka maantieteellinen alkuperä on tärkeä tekijä, se ei varmastikaan ole lopullinen tai ratkaiseva tekijä. Genom att hävda detta bedömer man också sättet att överföra uppgifter, man gör en slutgiltig bedömning som är normerande och de facto legitimerar ett uppgiftsutbyte som redan har funnits.Julistus on myös arvio tiedonsiirtomenettelyistä, itse asiassa ratkaiseva arvio: sillä on lainsäädännön arvo ja sen avulla voidaan laillistaa nykyisin käynnissä oleva tietojenvaihto. Har du läst den slutgiltiga versionen av dokumentet?
 • utslagsgivande
  Men det är inte enbart det ekonomiska klimatet som är utslagsgivande i det här sammanhanget.Eikä pelkästään taloudellinen ilmapiiri ole edes asiassa ratkaiseva tekijä. Frågan om bältesplikt spelar enligt min åsikt en utslagsgivande roll här.Turvavöiden pakollisella käytöllä on tässä asiassa mielestäni ratkaiseva merkitys. Argumentet är inte utslagsgivande och bör inte leda till att systematiskt underordna den nationella ledningsfriheten.Se ei ole ratkaiseva peruste eikä kansalliseen toimivaltaan kuuluvia vapauksia saa asettaa järjestelmällisesti siitä riippuvaiseksi.
 • väsentlig
  Det är texten i ett direktiv som kommer att vara väsentlig.Itse direktiivin teksti on ratkaiseva. Frågan om tillämpningar är därför väsentlig och frågan om social nytta avgörande i sig.Kysymys sovelluksista on siis olennaisen tärkeä ja niistä yhteiskunnalle koituva hyöty on ratkaiseva. Förenta staternas ledande roll har varit väsentlig för att utveckla det globala icke-spridningsavtalet.Yhdysvaltojen johtava asema on ollut ratkaiseva kehitettäessä maailmanlaajuista ydinsulkujärjestelmää.

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja