HoroskooppiBlogitViihdeTietovisatVaihtoautotReseptitTV-ohjelmat

Sanan ravinto käännös suomi-ruotsi

 • födaen
  Om växtätarnas föda hade varit naturlig, dvs. enbart baserad på foder och växter, skulle vi inte ha haft den här krisen.Jos karjan ravinto olisi ollut luonnonmukaista eli jos se olisi perustunut pelkästään rehuun ja kasveihin, tätä kriisiä ei olisi tapahtunut. Man attackerar inte bara kropparna och berövar dem föda, mjölk, kött, frukt utan man går också till attack mot människornas själar.Hyökkäyksillä ei aiheuteta vain ruumiillista kärsimystä riistämällä ravinto, maito, liha ja hedelmät, vaan niillä aiheutetaan myös henkistä kärsimystä. Herr ordförande, kära kollegor! Två områden är livs- eller till och med överlevnadsviktiga för människan: Hans miljö och hans föda.Arvoisa puhemies, hyvät kollegat, ihmisille on olemassa kaksi elintärkeää aluetta, jotka ovat viime kädessä tärkeitä eloonjäämisen kannalta: ympäristö ja ravinto.
 • näringen
  Näring är grundläggande för hälsan under hela livet.Tämä ravinto on keskeistä terveydelle koko elämän ajan. Utbildning är nyckeln till det i alla medlemsstater. Hälsosam näring och motion och en bra nivå av allmän utbildning är särskilt viktigt.Terveellinen ravinto ja liikunta sekä hyvä yleinen koulutustaso ovat erityisen tärkeitä. Dessa barn får inte lämplig näring och hälsovård, deras skolgång avbryts och ibland kommer de i kontakt med kriminella element.Näiltä lapsilta puuttuu sopiva ravinto ja terveydenhuolto, heidän koulunsa keskeytyy ja joskus he joutuvat kosketuksiin rikollisuuden kanssa.
 • mat
  De är jordens olja, mat och färskt vatten.Nämä aarteet ovat maaperän öljy, ravinto ja makeanveden varannot. Rikligt med mat är en av erövringarna i Europas moderna historia, liksom mycket högre hygienisk kvalitet på livsmedlen, än vad som var fallet för bara kort tid sedan.Runsas ravinto on yksi nykyajan suurimmista saavutuksista Euroopassa, samoin kuin ravinto, joka on puhtaampaa kuin vielä jokin aika sitten. Den måste naturligtvis också vara sträng på ett sådant sätt att människorna vet vad som menas med felfri mat, och den måste gälla för hela kedjan.Sen täytyy tietysti olla myös tiukka, jotta ihmiset ymmärtäisivät, miten tärkeää terveellinen ravinto on, ja sen tulee koskea koko jakeluketjua.
 • kosten
  En bra kost är mycket viktig och bidrar till en god hälsa.Hyvä ravinto on oleellisen tärkeää ja edistää hyvää terveyttä. Ett annat område är området för näringsriktig kost.Myös tasapainoinen ravinto on tärkeää. En välbalanserad kost är särskilt viktig för barn, och i detta sammanhang fyller mjölk och mjölkprodukter en mycket viktig funktion.Monipuolinen ravinto on erityisen tärkeää lapsille, ja tässä maidolla ja maitotuotteilla on merkittävä tehtävä.
 • nutrition
 • spisen

Sanan ravinto määritelmät

Esimerkit

 • Ruokana oli puuroa — nyt on päivän ravinnon saanti turvattu kun söi puuroa mahansa täyteen.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja