HoroskooppiViihdeTietovisatVaihtoautotBlogitReseptitTV-ohjelmat

Sanan säädös käännös suomi-ruotsi

  • bestämmelseenDen bestämmelse som ordförandeskapet föreslagit utgör ett viktigt steg framåt.Puheenjohtajamaan ehdottama säädös on merkittävä askel eteenpäin. Innan EU:s bestämmelser antas måste de granskas utifrån hur de påverkar små och medelstora företag.Ennen kuin mikään EU:n säädös hyväksytään, sen vaikutus pk-yrityksiin on tutkittava. Vi har redan godkänt och debatterat detta flera gånger, i utskott och i kammaren, och vi har tagit fram en bestämmelse.Olemme jo hyväksyneet säännön ja keskustelleet siitä monesti valiokunnassa ja parlamentissa, ja asiasta on laadittu säädös.
  • föreskriftFörordningen gäller fullt ut och tillämpas vad gäller de föreskrifter som refererar till gemenskapens import.Säädös on otettu täydellisesti käyttöön, ja se on voimassa unionin sisäisessä kaupassa.
  • författningJag kan försäkra er att denna författning är den bästa utgångspunkten för att skapa förtroende, utveckling och frihet i Baskien.Voin vakuuttaa teille, että Guernican säädös on paras luottamuksen, hyvinvoinnin, kehityksen ja vapauden kehys Baskimaassa.

Sanan säädös määritelmät

Esimerkit

  • Suomessa tyypillisiä säädöksiä ovat perustuslaki, laki ja asetus.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja