TV-ohjelmatHoroskooppiViihdeBlogitVaihtoautotTietovisatReseptit

Sanan samaan aikaan käännös suomi-ruotsi

  • samtidigt
    Vi måste göra båda sakerna samtidigt.Nämä asiat on tehtävä samaan aikaan. Samtidigt ökar arbetslösheten.Samaan aikaan työttömyys lisääntyy. Samtidigt framträder kulturella konflikter.Samaan aikaan syntyy kulttuurikonflikteja.
  • på samma gångPå samma gång kan detta minska obalansen på mejerimarknaden.Samaan aikaan tämä voi myös helpottaa maitomarkkinoilla vallitsevaa epätasapainoa. Jag anser därför att vi har ett ansvar, som på samma gång är en möjlighet.Meillä onkin nähdäkseni velvollisuus, joka on samaan aikaan myös tilaisuus. Detta är därför en avgörande fråga som på samma gång är känslig för fel.Tämä on siis hyvin tärkeä ja samaan aikaan virheille altis aihe.
  • under tidenUnder tiden är det sociala Europa paralyserat.Samaan aikaan sosiaalinen Eurooppa on pysähdyksissä. Under tiden närmar sig landet långsamt avgrunden.Samaan aikaan maa on vähitellen ajautumassa kuilun partaalle. Under tiden har zimbabwiernas livskvalitet rasat.Samaan aikaan zimbabwelaisten elämänlaatu on heikentynyt huomattavasti.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja