TV-ohjelmatReseptitViihdeTietovisatVaihtoautotBlogitHoroskooppi

Sanan sangen käännös suomi-ruotsi

 • ganska
  Detta är en ganska stor investering.Se on sangen huomattava investointi. Det här är en ganska byråkratisk metod.Se on sangen byrokraattinen lähestymistapa. Jag tycker det är en ganska rimlig begäran.Minun mielestäni se on sangen perusteltu pyyntö.
 • fullständigt
 • helt
  Systemet fungerar helt enkelt.Järjestelmä sangen yksinkertaisesti toimii. Full lön för föräldraledighet är helt riktigt.Vanhempainvapaa täydellä palkalla on sangen asianmukaista. Som demokrat är min reaktion på detta helt enkelt: Varför inte?Minun reaktioni demokraattina on sangen yksinkertainen: mitä sitten?
 • komplett
  Min boksamling är nu komplett!
 • rätten
  Det tycker jag är rätt så märkligt.Minusta se vaikuttaa sangen oudolta. Ni verkar faktiskt rätt smart.”Itse asiassa vaikutatte sangen älykkäältä." Det leder i praktiken till en del rätt skrattretande situationer.Tämä aiheuttaa todellisuudessa joitakin sangen naurettavia tilanteita.
 • tämligenDet är tämligen självklart och det är heller inte dess syfte.Se on sangen selvää, eikä se ole sen tarkoitus. I detta fall skulle det ske i form av en tämligen obetydlig höjning av bränslepriset.Tässä tapauksessa se tapahtuisi polttoaineen hinnan sangen mitättömänä nousuna. Men låt mig säga till rådets verkställande ordförande att Europa på den här punkten har varit tämligen svagt.Minun pitäisi sanoa neuvoston puheenjohtajalle, että Eurooppa on ollut sangen heikko tämän asian suhteen.

Sanan sangen määritelmät

Esimerkit

 • Näyttää kehittelevän talvea sangen varhain.
 • Vettä on tullut sangen runsaasti.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja