VaihtoautotReseptitTV-ohjelmatBlogitViihdeHoroskooppiTietovisat

Sanan sarjakuva käännös suomi-ruotsi

 • tecknad serieen
  Jag har broschyren här, och alla kan se att det är en tecknad serie och alltså en fiktiv berättelse.Minulla on esite kädessäni, ja kaikki voivat nähdä, että se on sarjakuva ja siksi kuvitteellinen. En ny tecknad serie med tjusiga manliga och kvinnliga karaktärer, som visar hur spännande det är att arbeta i Europaparlamentet, har just delats ut till ledamöterna.Parlamentin jäsenille on juuri jaettu uusi sarjakuva, jossa kuvataan, kuinka jännittävää parlamentin työ on, ja jossa esiintyy hohdokkaita nuoria mies- ja naispuolisia hahmoja.
 • serieen
  Jag har broschyren här, och alla kan se att det är en tecknad serie och alltså en fiktiv berättelse.Minulla on esite kädessäni, ja kaikki voivat nähdä, että se on sarjakuva ja siksi kuvitteellinen. En ny tecknad serie med tjusiga manliga och kvinnliga karaktärer, som visar hur spännande det är att arbeta i Europaparlamentet, har just delats ut till ledamöterna.Parlamentin jäsenille on juuri jaettu uusi sarjakuva, jossa kuvataan, kuinka jännittävää parlamentin työ on, ja jossa esiintyy hohdokkaita nuoria mies- ja naispuolisia hahmoja. En serie märkliga affärer avslöjades.
 • seriemagasin
 • serietidning
  En före detta brittisk minister sade att stadgan om de grundläggande rättigheterna kommer att ha lika mycket laga kraft i Förenade kungariket som . är en serietidning för barn i Förenade kungariket.Eräs Yhdistyneen kuningaskunnan entinen ministeri taas totesi, että perusoikeuskirjalla on Yhdistyneessä kuningaskunnassa yhtä suuri lainvoima kuin , joka on brittiläinen lasten sarjakuva.

Sanan sarjakuva määritelmät

 • joukko perättäin esitettyjä piirrettyjä kuvia, jotka muodostavat yhtenäisen tarinan

Esimerkit

 • lukea sarjakuvia
 • Sarjakuvan juuret ovat elokuvan tavoin vankasti populaarikulttuurissa, mutta nykyään valtavirtasarjakuvan ohella elää myös ei-kaupallinen ja kokeileva sarjakuva.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja