TietovisatBlogitReseptitHoroskooppiNauris.fiTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan sekä käännös suomi-ruotsi

 • samt
  Artikel 64.1 i) och ii) samt artikel 64.2 i Europaavtalet med BulgarienBulgarian kanssa tehdyn Eurooppa-sopimuksen 64 artiklan 1 kohdan i ja ii alakohdat sekä 2 kohta Sådana områden är exempelvis forskning och utveckling samt sammanhållning.Tällaisia aloja ovat tutkimus ja kehittäminen sekä koheesio. Jag vill tacka honom för ett djärvt och opartiskt betänkande, samt för en fördomsfri behandling av ämnet.Haluan kiittää herra Teversonia rohkeasta ja puolueettomasta mietinnöstä sekä ennakkoluulottomasta aiheen käsittelystä.
 • både
  Vi behöver både bistånd och handel, dvs. både trade och aid.Tarvitsemme sekä apua että kauppaa, toisin sanoen, tärkeitä ovat sekä trade että aid. Det skulle gynna både gamla och unga, studenter och arbetstagare.Se hyödyttäisi sekä vanhoja että nuoria, sekä opiskelijoita että palkansaajia. Vi borde hjälpa både Grekland och ”M.”.Meidän olisi autettava sekä Kreikkaa että ”M:ää”.
 • och
  Vi behöver både bistånd och handel, dvs. både trade och aid.Tarvitsemme sekä apua että kauppaa, toisin sanoen, tärkeitä ovat sekä trade että aid. Det skulle gynna både gamla och unga, studenter och arbetstagare.Se hyödyttäisi sekä vanhoja että nuoria, sekä opiskelijoita että palkansaajia. Detta har både fördelar och nackdelar.Tässä on sekä hyviä että huonoja puolia.
 • såväl
  Jag skall ta Balkan som exempel, såväl östra som västra.Mainitsen esimerkkinä sekä itäiset että Balkanin maat. Det gäller såväl män som kvinnor.Tämä koskee sekä miehiä että naisia. Jag säger såväl " tala" som " agera" med avsikt.Sanoin tarkoituksella sekä "puhumaan" että "toimimaan" .

Sanan sekä määritelmät

 • ; käytetään varsinkin pitkissä luetteloissa

Esimerkit

 • Sekä veli että sisko ovat ylioppilaita.
 • Voivat sekä olla vääriä että hajota.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja