ReseptitViihdeBlogitVaihtoautotHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmat

Sanan sekä käännös suomi-ruotsi

 • samt
  Artikel 64.1 i) och ii) samt artikel 64.2 i Europaavtalet med BulgarienBulgarian kanssa tehdyn Eurooppa-sopimuksen 64 artiklan 1 kohdan i ja ii alakohdat sekä 2 kohta avslutandet av perioden 1994-1999, samtohjelmakauden 1994-1999 päättäminen sekä Jämställdhetsperspektivet i EU:s yttre förbindelser samt freds- och nationsuppbyggnad (Sukupuolten tasa-arvon valtavirtaistaminen EU:n ulkosuhteissa sekä rauhanrakentamisessa ja valtiorakenteiden kehittämisessä (
 • både
  Vi behöver både bistånd och handel, dvs. både trade och aid.Tarvitsemme sekä apua että kauppaa, toisin sanoen, tärkeitä ovat sekä trade että aid. Vi borde hjälpa både Grekland och ”M.”.Meidän olisi autettava sekä Kreikkaa että ”M:ää”. Det är både paradoxalt och oseriöst.Se on sekä paradoksaalista että kevytmielistä.
 • och
  Vi behöver både bistånd och handel, dvs. både trade och aid.Tarvitsemme sekä apua että kauppaa, toisin sanoen, tärkeitä ovat sekä trade että aid. Detta har både fördelar och nackdelar.Tässä on sekä hyviä että huonoja puolia. Vi borde hjälpa både Grekland och ”M.”.Meidän olisi autettava sekä Kreikkaa että ”M:ää”.
 • såvälJag skall ta Balkan som exempel, såväl östra som västra.Mainitsen esimerkkinä sekä itäiset että Balkanin maat. Det gäller såväl män som kvinnor.Tämä koskee sekä miehiä että naisia. Jag säger såväl " tala" som " agera" med avsikt.Sanoin tarkoituksella sekä "puhumaan" että "toimimaan" .

Sanan sekä määritelmät

 • ; käytetään varsinkin pitkissä luetteloissa

Esimerkit

 • Sekä veli että sisko ovat ylioppilaita.
 • Voivat sekä olla vääriä että hajota.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja