BlogitViihdeReseptitTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotHoroskooppi

Sanan selvitys käännös suomi-ruotsi

 • rapporten
  En rapport över uppdraget har publicerats.Selvitys retkestä on julkaistu. Återigen, en rapport kommer i slutet av december.Toistan vielä, että selvitys on valmis joulukuun lopussa. I morgon eftermiddag kl. 15.00 kommer Spaniens rapport att utfärdas.Espanjaa koskeva selvitys julkistetaan huomenna iltapäivällä klo 15.00.
 • undersökningen
  I Frankrike har en undersökning om våld mot kvinnor nyligen offentliggjorts.Ranskassa on äskettäin julkistettu selvitys naisiin kohdistuvasta väkivallasta. Grunden för detta borde vara den undersökning som utfördes av visemannagruppen.Perustana olisi oltava viisaiden ryhmän tekemä selvitys. Om kommissionären inte har den faktiska informationen, skulle han då verkligen kunna se till att en brådskande undersökning tillsätts nu?Jos arvoisalla komissaarilla ei ole tietoa asiasta, voisiko hän nyt huolehtia siitä, että asiasta tehtäisiin pikaisesti selvitys?
 • förklaring
  Det krävs en officiell förklaring på detta.Tästä asiasta halutaan virallinen selvitys. Detta var en personlig förklaring som har bidragit till vår försoning!Se oli henkilökohtainen selvitys, joka edistää sovinnontekoa! Herr talman! Martens förklaring hade helt kunnat vara min egen.Arvoisa puhemies, kollega Martensin selvitys voisi kokonaisuudessaan olla minun omani.
 • redovisning
  Att det då också måste uppvisas redovisning för verksamheten är självklart.On itsestään selvää, että niistä tehdään myös avoin selvitys. Den redovisning, eller kartläggning som Maij-Weggen har krävt av hur de olika politikområdena går in i varandra och hur motsättningarna ser ut är naturligtvis helt central.Selvitys tai kartoitus, jota Maij-Weggen on vaatinut, eri politiikan alueiden yhteisistä alueista ja siitä, miltä ristiriidat näyttävät, on tietysti erittäin keskeinen.
 • utredning
  1. En oberoende utredning måste göras av förtrycket.1. tukahduttamistoimista on tehtävä riippumaton selvitys Denna utredning är ännu inte klar. Den håller på att bli det.Selvitys ei ole vielä valmis. Se on viimeistelyvaiheessa. En utredning av FN:s särskilda rapportör Philip Alston har nått samma slutsats.YK:n erityisraportoijan Alstonin selvitys tukee tämän selvityksen päätelmiä.

Sanan selvitys määritelmät

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja