BlogitTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatHoroskooppiReseptitNauris.fi

Sanan sen käännös suomi-ruotsi

  • dess
    Europas styrka är dess enighet och dess svaghet är att kontinenten är uppdelad.Euroopan unionin voima on sen yhtenäisyydessä ja sen heikkous on sen hajanaisuudessa. Det är kort, men dess ringa längd snarast understryker dess betydelse.Mietintö on lyhyt, mutta sen pituus antaa väärän kuvan sen merkityksestä. Vi kommer att noga följa dess verksamhet.Seuraamme sen toimintaa tiiviisti.
  • denen
    Han sa så här i den amerikanska senaten den 28 februari:Hän sanoi Yhdysvaltain senaatissa 28. helmikuuta seuraavasti: Vad den borde göra är att avskaffa dessa subventioner.Sen sijaan sen tulisi lopettaa tuet. Reformen av den gemensamma jordbrukspolitiken måste gå i denna riktning.YMP:n uudistuksen täytyy auttaa tässä asiassa.
  • detett
    På så sätt är det ett dåligt namn.Tässä mielessä sen nimi on huono. Det bör vara enkelt och det bör vara "ja" .Sen on oltava yksinkertainen, sen on oltava "kyllä" . Det är nonsens och vi fördömer det.Tämä on täysin järjetöntä, ja tuomitsemme sen.

Sanan sen määritelmät

  • ''''''
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja