ViihdeHoroskooppiReseptitTietovisatBlogitVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan sen jälkeen käännös suomi-ruotsi

 • därefter
  Därefter tar vi en paus för Kroatien.Sen jälkeen siirrymme Kroatiaa koskevaan keskusteluun. Därefter bör de ta ett stort kliv tillbaka.Sen jälkeen niiden pitäisi vetäytyä syrjään. Hon sammanställde därefter ett reviderat förslag.Sen jälkeen hän laati tarkistetun luonnoksen.
 • därpå
  Därefter företog ni slutomröstning och därpå omröstning om bilagan.Sen jälkeen siirryitte lopulliseen äänestykseen ja sitten liitettä koskevaan äänestykseen. Därpå följde 32 års krig under vilket ekonomin och miljön förstördes och befolkningen skingrades.Sen jälkeen Eritrea joutui kärsimään 32 vuoden ajan sotaa, jonka aikana sen talous ja elinympäristön edellytykset tuhoutuivat ja sen kansa hajaantui. Även om valet som hölls 2008 var fredligt ägde ett första mordförsök rum kort därpå.Vaikka vuonna 2008 järjestetyt vaalit sujuivat rauhallisesti, ensimmäinen murhayritys tapahtui pian sen jälkeen.
 • sedanen
  Jag låter sedan presidiets vishet leda mig.Sen jälkeen luotan asiassa sen arvostelukykyyn. Vi får se vad som händer sedan.Katsotaan, mitä sen jälkeen tapahtuu. Saker och ting har förbättrats sedan dess.Asiat ovat edistyneet sen jälkeen.
 • sedan dess
  Saker och ting har förbättrats sedan dess.Asiat ovat edistyneet sen jälkeen. Sedan dess har arbetet stått still.Sen jälkeen työt on pysäytetty. Sedan dess har världen förändrats.Sen jälkeen maailma on muuttunut.
 • sedan dess written language
 • sen dess spoken language

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja