TV-ohjelmatReseptitHoroskooppiViihdeVaihtoautotBlogitTietovisat

Sanan siitä lähtien, kun käännös suomi-ruotsi

  • alltsedan
    Alltsedan jag kom till parlamentet år 1984 har Wagonlit gett mycket bra service.Siitä lähtien, kun tulin tähän taloon vuonna 1984, Wagonlit on tarjonnut erinomaista palvelua. Herr talman! Alltsedan Turkiet först ansökte om att gå med i unionen har vår grupp gett sitt stöd till denna process.Arvoisa puhemies, siitä lähtien, kun Turkki haki ensimmäistä kertaa unionin jäsenyyttä, ryhmämme on tukenut prosessia. De har, alltsedan de utsågs till föredragande, outtröttligt arbetat för att bekämpa bedrägeri i Europeiska unionen.He ovat tehneet väsymättömästi työtä petoksien torjumiseksi Euroopan unionissa siitä lähtien, kun heidät on nimitetty virkoihinsa.
  • ända sedan
    Herr ordförande! Jag har försökt få ordet ända sedan jag kom hit.Arvoisa puhemies, olen yrittänyt saada puheenvuoroa siitä lähtien, kun tulin tänne. I praktiken har Sudan befunnit sig i krigstillstånd ända sedan landet blev självständigt.Käytännössä Sudanissa on vallinnut sotatila siitä lähtien, kun se itsenäistyi. Ända sedan Portugal gick med i EU har denna kompensationsrätt tyvärr legat på 0 procent.Valitettavasti siitä lähtien, kun Portugali liittyi EU:hun, hyvitystä on annettu nolla prosenttia.
  • sedanen
    Härvid har kommissionens arbete varit på gång sedan krisens början för ett år sedan.Tätä työtä komissio on tehnyt siitä lähtien, kun kriisi vuosi sitten alkoi. Herr ordförande! Jag har försökt få ordet ända sedan jag kom hit.Arvoisa puhemies, olen yrittänyt saada puheenvuoroa siitä lähtien, kun tulin tänne. Det har varit vår gemensamma övertygelse sedan krisen började förra året.Tämä on ollut yhteinen näkemyksemme siitä lähtien, kun kriisi viime vuonna alkoi.
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja